2014-07-11 23:33:55
Φωτογραφία για ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΑ... ΝΕΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ!
Νέα ήττα, τη δεύτερη στη διοργάνωση, γνώρισε η Εθνική Νέων και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Μίσσας, στάθηκε στην απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου, τονίζοντας πως μέσα στο Σαββατοκύριακο θα γνωρίζει αν θα μπορεί να αγωνιστεί.

«Για τον Ιωάννη (Παπαπέτρου) θα ξέρουμε το Σαββατοκύριακο αν θα μπορέσει να ενσωματωθεί», είπε χαρακτηριστικά.

Για την ήττα από τη Μεγάλη Βρετανία, είπε: «Το παιχνίδι ήταν όπως το περιμέναμε. Πάρα πολύ δύσκολο. Κόντρα σε μια ομάδα αθλητική με δύο γκαρντ τα οποία είναι πάρα πολύ γρήγορα. Περιμέναμε πως η Αγγλία θα μας παίξει ζώνη, μας έπαιξαν 39 λεπτά ζώνη. Θεωρώ βέβαια ότι τις περισσότερες φορές είχαμε καλή αντιμετώπιση της ζώνης. Είχαμε υπομονή. Το παιχνίδι κρίθηκε σε κάποιες λεπτομέρειες και αυτές ήταν δύο κακές άμυνες και ίσως η τελευταία άμυνα, όπου έπρεπε να είχαμε κάνει φάουλ.

Ουρλιάζαμε γιατί είχαμε φάουλ στο τελευταίο σουτ που έβαλε από τα εννιά μέτρα, αλλά τελικά πέρα από αυτό το κομμάτι θεωρώ πως κρίθηκε σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες υπέρ των Άγγλων, οι οποίοι κέρδισαν δίκαια. Εμείς προχωράμε και βλέπουμε στην συνέχεια. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό», ήταν τα λόγια του.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ