2014-07-12 05:15:08
Φωτογραφία για Αγόρασε Ντε Βινσέντι από Ολυμπιακό ο ΑΠΟΕΛ
Συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών υπέγραψε σήμερα ο Τόμας Ντε Βινσέντι με τον ΑΠΟΕΛ, με τον κυπριακό σύλλογο να δαπανά μισό εκατ. ευρώ για την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα βρεθεί το Σάββατο στην Πολωνία ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Κυπρίων, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, αναλυτικώς:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ολυμπιακού Πειραιώς για αγορά του ποδοσφαιριστή Tomas Sebastian De Vincenti. Η συνεργασία μεταξύ ΑΠΟΕΛ και ποδοσφαιριστή είναι τριετούς διάρκειας.

Τα πάντα για το κυπριακό ποδόσφαιρο (και όχι μόνο) στο balla.com.cy

Ο ΑΠΟΕΛ προχωρά στην αγορά του ποδοσφαιριστή αφού πληροί όλα τα κριτήρια που έχουν τεθεί για να αποτελέσει η απόκτηση του, επένδυση για την εταιρεία. Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή ποιότητας, σε πολύ καλή ηλικία (15/02/89 25 χρ.) και με μεγάλη προοπτική σε αξία μεταπώλησης.

Ο ποδοσφαιριστής θα αναχωρήσει αύριο με πρωινή πτήση από την Αθήνα με προορισμό το προπονητικό κέντρο Mistral Hotel Sport και θα ενσωματωθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ντε Βινσέντι αποχωρεί από τον Ολυμπιακό δίχως να έχει πραγματοποιήσει ποτέ το επίσημο ντεμπούτο του με τα «ερυθρόλευκα».
voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ