2014-07-13 21:21:04
Φωτογραφία για ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ αναγνώστη για το νοσοκομείο ΚΑΤ - Ο Γολγοθάς ενός...ψύγου!
Την Παρασκευή 11/07/2014 χρειάστηκε να πάω έναν συνάδελφο στο ΚΑΤ , η αιτία ήταν κάταγμα στο πόδι, αυτό που έγινε δυστυχώς είναι ανήκουστο και συγκεκριμένα για το ΚΑΤ,  δεν υπήρχε γιατρός ή νοσηλευτής για να βάζει γύψους σε όσους χρειαζόντουσαν.

Η άφιξη μας στο ΚΑΤ ήταν περίπου στις δύο  , εκείνη την ώρα  έφερε και η αστυνομία έναν κρατούμενο τον οποίο μόλις τον είχαν συλλάβει και ο οποίος είχε σπασμένο πόδι ( επισήμανση ότι θα χρειαστεί χειρουργείο ) επίσης ήταν άλλος ένας νεαρός με σπασμένο πόδι , δηλαδή τρεις φτάσαμε  την ίδια ώρα.

Η εξυπηρέτηση ήταν άμεση , δεν υπήρχε ουρά αναμονής και το νούμερο ήταν το 53,  εξέταση γιατρού - ακτινογραφία μέσα σε 20 λεπτά.

Το εντυπωσιακό είναι ότι μετά χρειάστηκαν 3 ώρες για να μπει ο γύψος και όχι μόνο σε εμάς αλλά και στους άλλους δύο που φτάσανε την ίδια ώρα με εμάς, τον κρατούμενο (ο οποίος την περισσότερη ώρα περίμενε στο καροτσάκι με τα χέρια δεμένα πίσω από την πλάτη)  και τον νεαρό με το σπασμένο πόδι , μέχρι τις 5 που βάλαμε γύψο είχαν φτάσει άλλα τρία άτομα , νούμερο 57.


Για να βάλουμε γύψο χρειάστηκε να πάμε δύο φορές στην διοίκηση και να τσακωθώ με έναν νοσηλευτή και έναν γιατρό όπου και των δύο η στάση ήταν απαράδεκτη , αντί να εξυπηρετήσουν τον κόσμο λέγανε ότι δεν ήταν δουλειά τους  και οι δύο μετά την επέμβαση της διοίκησης όπου ήρθε την δεύτερη φορά επιτόπου, εξυπηρέτησαν  τον κόσμο αφού είχαν περάσει  3 ώρες.

Επίσης την ώρα που φεύγαμε φέρανε και μία κυρία σε καροτσάκι την  οποία είχε χτυπήσει αυτοκίνητο ,  όταν πήγαν να μπούνε στο ιατρείο τους σταματάει ο security  και τους ρωτάει τι έχουν, του λένε χτύπημα στο κεφάλι από τροχαίο, ως ειδικευμένος ο άνθρωπος προσπάθησε να τους εξηγήσει ότι πρέπει να πάνε σε άλλο νοσοκομείο γιατί το ΚΑΤ είναι για κατάγματα και δεν τους άφηνε να μπούνε να τους δει γιατρός.

Σίγουρα για όλα τα παραπάνω δεν φταίει κανένας υπουργός και κανένα υπουργείο , αλλά η νοοτροπία του δημόσιου.

ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΚΑΤ Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ