2014-07-13 22:23:22
Φωτογραφία για Ακόμη και τα τσιγαρόχαρτα ήταν λαθραία
Οι συσκευασίες καπνού και τσιγάρων δεν ήταν τα μόνα λαθραία εμπορεύματα που διακινούσαν στη λαϊκή αγορά του Τυρνάβου δυο Έλληνες λαθρέμποροι. Αδασμολόγητα ήταν ακόμη και τα... τσιγαρόχαρτα και τα φίλτρα που πωλούσαν!

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λάρισας που έκαναν ελέγχους για την πάταξη του λαθρεμπορίου έπιασαν στα πράσα τους δυο Έλληνες ηλικίας 57 και 49 χρόνων να διαθέτουν προς πώληση μεγάλο αριθμό αφορολόγητων τσιγάρων και τους συνέλαβαν. Πάνω τους, κατέσχεσαν μόλις 65 ευρώ που προέρχονταν από την πώλησή τους. Όμως, στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που κατασχέθηκε και το

σπίτι του 57χρονου βρέθηκαν 438 πακέτα τσιγάρων και 12 συσκευασίες καπνού βάρους 50 γραμμαρίων η καθεμία, χωρίς την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης.

Και δεν ήταν τα μόνα, καθώς έτοιμα για διακίνηση ήταν ακόμη 365 πακέτα τσιγαρόχαρτα και 39 πακέτα με φιλτράκια που επίσης δεν είχαν φορολογηθεί. Ο δράστης είχε στην κατοχή του και 39 ναρκωτικά χάπια χωρίς να διαθέτει συνταγή γιατρού κι έτσι μαζί με το συνεργό του οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και κατοχή ναρκωτικών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ