2014-07-14 15:20:21
Φωτογραφία για Κατσιφάρας σε Σάμαρη: Κάνατε όλους τους Έλληνες περήφανους - Πρόσκληση και σε Καραγκούνη και Κατσουράνη
«Κάνατε όλους τους Έλληνες περήφανους και σας ευχαριστούμε γι’ αυτό», είπε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας στον άσο της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και του Ολυμπιακού Ανδρέα Σάμαρη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του πριν από λίγες μέρες.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr ο κ. Κατσιφάρας επικοινώνησε με τον Ανδρέα Σάμαρη αμέσως μετά την επιστροφή της ελληνικής αποστολής από την Βραζιλία. Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Σάμαρης (με καταγωγή από την Βάρδα Ηλείας) ήταν ο παίκτης που σημείωσε το πρώτο γκολ της Εθνικής μας ομάδας στο ματς με την Ακτή Ελεφαντοστού, λίγα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγώνα στην θέση του Παναγιώτη Κονέ.

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον διεθνή μέσο ο κ. Κατσιφάρας τόνισε ότι ήταν τιμή για την Δυτική Ελλάδα η εκπροσώπηση της στην Εθνική ομάδα με τρείς παίκτες (οι άλλοι δυο ήσαν οι Γιώργος Καραγκούνης και Κώστας Κατσουράνης) και κάλεσε τον Ανδρέα Σάμαρη και μέσω αυτού και τους Γιώργο Καραγκούνη και Κώστα Κατσουράνη να επισκεφθούν την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας όταν το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις τους.

Ο Ανδρέας Σάμαρης, όπως αναφέρουν πληροφορίες του thebest.gr, ευχαρίστησε τον κ. Κατσιφάρα για την επικοινωνία και δεσμεύτηκε να μεταφέρει την πρόσκληση για κοινή παρουσία των τριών διεθνών παικτών στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΤΟ... «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΜΙΤΣΟΦ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΤΟ... «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» ΤΟΥ ΜΙΤΣΟΦ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ