2014-07-14 18:39:47
Φωτογραφία για Ποιος μεγάλος ποδοσφαιριστής είπε: Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι μ@λ@κιες- Χώστε το Χρυσό παπούτσι στον κ@λ@ σας!
Έξαλλο κατάφερε να κάνει μια νεαρή ρεπόρτερ τον Τόμας Μίλερ μετά από τον χθεσινό αγώνα και τον θρίαμβο της Γερμανίας στη μεικτή ζώνη του Μαρακανά.

Ο λόγος για τον οποίο ο Γερμανός επιθετικός βγήκε από τα ρούχα του ήταν μια ερώτηση που αφορούσε στο γεγονός ότι παρότι οι Γερμανοί στέφθηκαν παγκόσμιοι πρωταθλητές, ο Τόμας Μίλερ ήρθε δεύτερος στον πίνακα τον σκόρερ πίσω από τον Χάμες Ροντρίγκες, της Κολομβίας.

"Πρέπει να μιλήσεις βαυαρικά", είπε αρχικά ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, με τη ρεπόρτερ όμως να παίρνει το λόγο και να ρωτάει τον Μίλερ:

"Δεν μιλάω βαυαρικά αλλά συγχαρητήρια για το Μουντιάλ. Ήσουν πολύ κοντά στο να αναδειχτείς κορυφαίος σκόρερ του τουρνουά. Πώς αισθάνεσαι;

Η απάντηση του Μίλερ δεν ήταν και τόσο ευγενική: "Δεν με ενδιαφέρουν αυτές οι μ@@@@@ιες περί πρώτου σκόρερ στη διοργάνωση. Είμαστε παγκόσμιοι πρωταθλητές! Μπορείτε να χώσετε το Χρυσό Παπούτσι στον κ@@@ σας". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ