2014-07-14 20:00:09
Φωτογραφία για Τ. Κουίκ: ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ των νέων Αιρετών Αρχόντων
Την ομηρία των προϋπολογισμών που κατήργησαν οι ηττημένοι και αποχωρούντες Δήμαρχοι, αντιμετωπίζουν οι νεοκλεγείσες Δημοτικές Αρχές. Το ίδιο και οι Περιφερειακές Όπως αποκαλύπτει σε Ερώτησή του ο Βουλευτής Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, οι νέοι Δήμαρχοι και Περιφερειάρχες πρέπει να ορισθούν με καταληκτική ημερομηνία την 1η Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά μέσα σε τέσσερις μέρες, να καταρτίσουν τον προϋπολογισμό τους και να τον καταθέσουν προς έγκριση στο Υπουργείο Εσωτερικών, με βάση τις ανελαστικές χρονικές δεσμεύσεις που θέτει ο νόμος για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ.

Μη λίγα λόγια, να σπάει κάθε παγκόσμιο ρεκόρ η Ελλάδα και οι νέες Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές, που σίγουρα θα έχουν άλλη φιλοσοφία στη Διοίκηση, την κατανομή των κονδυλίων, τον προγραμματισμό έργων και τον σχεδιασμό του Προϋπολογισμού του 2015, να κατανοούν ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΗΤΤΗΜΕΝΩΝ!

Το εκπληκτικό και πρωτοφανές αυτό πρόβλημα, ΘΗΛΙΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ των νέων Αιρετών Αρχόντων, έθεσε στον Εκπρόσωπο και Βουλευτή Επικρατείας Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ