2014-07-14 21:25:14
Φωτογραφία για ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥ ΑΜΡΑΜΠΑΤ... ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΥΟ ΚΑΙ... ΡΟΜΠΕΡΤΟ!
Οι Τούρκοι... στέλνουν στον Ολυμπιακό τον Άμραμπατ και οι ερυθρόλευκοι, από την πλευρά τους δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να καταπιαστούν ξανά με την περίπτωσή του, ενώ διαψεύδουν για Σισοκό, Ριβιέρ και... Ρομπέρτο!

Ανοιχτό αφήνουν το ενδεχόμενο να ασχοληθούν και πάλι με τον Άμραμπατ οι ερυθρόλευκοι. Ο Τσέζαρε Πραντέλι είναι πλέον το «αφεντικό» στη Γαλατά και αποφασίζει άμεσα για το ποιους παίκτες θα κρατήσει στην ομάδα και ποιοι πρέπει να αποχωρήσουν. Στη... «μαύρη λίστα» βρίσκεται και ο Nορντιν Αμραμπατ, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ζaman».

Όπως τονίζεται, η Γαλατά είναι σε επαφές με τον Ολυμπιακό, ώστε να τον παραχωρήσει, με τους Τούρκους να θέλουν πώληση, αλλά αν δεν βρεθεί άμεσα λύση να τον δώσουν ως δανεικό. Οι Τούρκοι μιλούν για συμφωνία με τον Ντουρμάζ, ενώ για τον Μαροκινό επισημαίνουν πως οι ερυθρόλευκοι είναι αυτοί που βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο επαφών.

Οι ερυθρόλευκοι πάντως δεν επιβεβαιώνουν κάτι τη δεδομένη χρονική στιγμή, αφού το βλέμμα είναι στραμμένο στην απόκτηση επιθετικού!

Από εκεί και πέρα διαψεύδεται πως ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για τους Σισοκό και Ριβιέρ ενώ ξεκαθαρίζεται πως δεν υφίσταται κανένα θέμα παραχώρησης του Ρομπέρτο. Αντίθετα αυτό που τονίζεται είναι πως η ομάδα βασίζει πάρα πολλά πάνω στον Ισπανό γκολκίπερ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ