2014-07-14 22:02:00
Φωτογραφία για ΜΟΥΡΙΚΗΣ : ΔΩΣΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΧΕΣ!
Όταν σε μαρκάρει ο Αλεξάντερ Ίβοβιτς έχεις προετοιμαστεί ότι θα περάσεις δύσκολες στιγμές. Ο Μαυροβούνιος αμυντικός έβαλε δύσκολα στους Κώστα Μουρίκη, Χριστόδουλο Κολόμβο, καθώς σκόραρε τρία τέρματα.

Ο Κώστας Μουρίκης μίλησε στο "waterpololive.gr" για την ήττα της πρεμιέρας από το Μαυροβούνιο και σημείωσε ότι η Ελλάδα πρέπει να δώσει αυτό που ξέρει να δίνει στην άμυνα, για να βελτιώσει την εικόνα της.

«Δεν παίξαμε όπως θέλαμε στην άμυνα. Όταν δέχεσαι έντεκα γκολ από μια ομάδα όπως το Μαυροβούνιο δεν μπορείς να νικήσεις. Θέλαμε να τους κρατήσουμε χαμηλά στο σκορ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Θα δούμε τα λάθη μας. Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη. Κοιτάμε μπροστά, έχουμε δρόμο ακόμη».

Για το βασικό στοιχείο που πρέπει να βελτιωθεί:

«Πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε αμυντικά. Αυτά τα παιχνίδια εκεί κρίνονται και το στοιχείο της Εθνικής Ελλάδας είναι η άμυνα».


Για την επιθετική αναποτελεσματικότητα:

«Παίξανε δυνατή άμυνα. Πιστεύω επιθετικά μπορούμε να βρούμε λύσεις γιατί έχουμε αρκετές. Η επίθεση είναι ο καθρέπτης της άμυνας. Όταν βγάζεις μια άμυνα αυτό σου δίνει και δύναμη για την επίθεση. Εμείς εμφανιστήκαμε νωθροί και στα δύο κομμάτια. Ήταν απλά η πρεμιέρα. Κοιτάμε το αυριανό με τη Γεωργία που πρέπει να το πάρουμε».

Για το μαρκάρισμα του Ίβοβιτς πάνω στον ίδιο και τον Χριστόδουλο Κολόμβο:

«Ο Ίβοβιτς είναι από τους καλύτερους αμυντικούς παγκοσμίως. Σίγουρα τα πράγματα δεν ήταν εύκολα, αλλά και εμείς δεν εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε. Δώσαμε όμως πολλές μάχες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ