2014-07-15 02:58:09
Φωτογραφία για Η κ. Χρυσοβελώνη για το φράγμα Παναγιώτικο
Με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Αγοραστό επικοινώνησε την Δευτέρα 14 Ιουλίου η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος, βουλευτής Μαγνησίας κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη σχετικά με το θέμα που αφορά στο φράγμα «Παναγιώτικο» και επανέρχεται στην επικαιρότητα με τον προβληματισμό της ασφάλειας του έργου. Όπως έγινε γνωστό, ο Περιφερειάρχης ανέφερε στη βουλευτή ότι θα μεταβεί στο φράγμα με ειδικό τεχνικό για να εξεταστεί η κατάσταση.

Το πρόβλημα με το φράγμα έχει προκύψει τα τελευταία τρία χρόνια και έχει απασχολήσει κατά καιρούς την Αυτοδιοίκηση, τους Φορείς και τον τεχνικό κόσμο.

Η βουλευτής ανέφερε στον Περιφερειάρχη ότι αν της ζητηθεί θα προβεί άμεσα σε οποιαδήποτε παρέμβαση με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων του έργου που είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την περιοχή του Νοτίου Πηλίου.

Η κ. Χρυσοβελώνη δηλώνει ότι θα παρακολουθεί το θέμα στενά και προέχει να απαντηθούν επιστημονικά και τεκμηριωμένα ερωτήματα που θα επικεντρώνονται κυρίως στο αν υφίσταται άμεση απειλή για το ασφάλεια λειτουργίας του και αν απαιτείται άμεσα ενδελεχής πια μελέτη της κατάστασης με γνώμονα πάντα τις ανάγκες της περιοχής σε νερό.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ