2014-07-15 03:15:19
Φωτογραφία για Το ΠΑΣΟΚ διαψεύδει ότι θα υπάρξουν νέες αλλαγές στο ασφαλιστικό
«Σε κάθε περίπτωση το ΠΑΣΟΚ δηλώνει και πάλι ότι για μας το θέμα των παραμετρικών αλλαγών στο ασφαλιστικό και των παρεμβάσεων στα εργασιακά, έχουν κλείσει με τις ρυθμίσεις που έχουν ψηφισθεί ως τώρα και ήδη εφαρμόζονται» τονίζει το ΠΑΣΟΚ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με «διαρροές προς τα ΜΜΕ που αναφέρονται σε δυσμενείς αλλαγές στο ασφαλιστικό, ιδιαίτερα όσον αφορά τα όρια ηλικίας και τον τρόπο υπολογισμού των συντάξεων».

Το ΠΑΣΟΚ υπογραμμίζει ότι, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από τα αρμόδια υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών, «τίποτε από αυτά δεν περιλαμβάνεται στην ατζέντα των συζητήσεων με την τρόικα». «Ισχύουν βέβαια- και θα επανέλθουμε- οι προτάσεις που έχουμε καταθέσει δημοσίως για τη γενναία αύξηση των δόσεων, προκειμένου να ρυθμιστούν τα ληξιπρόθεσμα χρέη στα ασφαλιστικά ταμεία και για τις φορολογικές οφειλές» προσθέτει.

Επισημαίνει, δε, ότι «η ουσιαστική διευκόλυνση, άλλωστε, των οφειλετών να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, είναι συνδεδεμένη και με τη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων».

Παράλληλα, το ΠΑΣΟΚ «υπενθυμίζει τις δεσμεύσεις του για τις εργασιακές σχέσεις, το "όχι" στις ομαδικές απολύσεις, το "ναι" στην επαναφορά της συλλογικής αυτονομίας και των συλλογικών συμβάσεων, καθώς και όσον αφορά στη διόρθωση των αντικειμενικών αξιών, σε μία πρώτη ελάφρυνση σε σχέση με τον Ενιαία Φόρο Ακίνητης Περιουσίας, όπως και για το πετρέλαιο θέρμανσης».
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ