2014-07-15 15:17:40
Φωτογραφία για Αυτός είναι ο τραγουδιστής που ανακάλυψε τυχαία ο Θέμης Αδαμαντίδης! Η selfie του με τον Πάνο Κιάμο που κάνει θραύση στα likes! [photo]
Η selfie φωτογραφία του Πάνου Κιάμου με τον τραγουδιστή-ανακάλυψη του Θέμη Αδαμαντίδη έχει τρελάνει το facebook Ο νεαρός τραγουδιστής Γιάννης Κάρκος, είναι μόλις 22 ετών και πρόκειται για μια τυχαία αλλά τελικά πολύ πετυχημένη ανακάλυψη του Θέμη Αδαμαντίδη!

Ο νεαρός Γιάννης τραγουδούσε με μια φιλική παρέα όταν ξαφνικά τον άκουσε ο Θέμης Αδαμαντίδης. Από εκεί και πέρα η τύχη του άλλαξε τελείως...  Τον χειμώνα ο Γιάννης εμφανιζόταν ήδη με τον δημοφιλή τραγουδιστή. Εκεί ο συνθέτης Αντρέας Κομπόσης αμέσως αποφάσισε πως θέλει να γράψει τραγούδια για την φωνή του τα οποία και ενορχήστρωσε ο Γιάννης Κουρκουμέλης. Οι "Ορκισμένοι εχθροί" είναι ένα από τα πιο αγαπημένα για τους θαυμαστές του,  λαϊκά κομμάτια.

Ο Γιάννης Κάρκος κατάφερε να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο ο οποίος κυκλοφορεί ήδη, ενώ παράλληλα ο τραγουδιστής κάνει και τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις. Σε μια από αυτές συνάντησε τον Πάνο Κιάμο με τον οποίο αποφάσισαν να βγάλουν μια selfie που έχει κάνει θραύση στο προσωπικό προφίλ του νεαρού Γιάννη!
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ