2014-07-15 19:24:50
Φωτογραφία για Ο... «ΜΙΚΡΟΣ» ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΖΕΕΦΕΛΝΤ!
O Μανόλης Σαλιάκας είναι ο πιτσιρικάς του Ολυμπιακού, που ξεχωρίζει στην προετοιμασία στο Ζέεφελντ, παίζοντας κυρίως στα άκρα της επίθεσης.

Ο Ολυμπιακός έχει κάθε λόγο να χαμογελά από την στιγμή που έχει στο δυναμικό του και αρκετούς νεαρούς και πολύ ταλαντούχους Έλληνες παίκτες. Ο Μίτσελ έκανε πράξη τη δέσμευσή του να πάρει μαζί του στο Ζέεφελντ αρκετούς πιτσιρικάδες. Ο ίδιος άλλωστε πιστεύει πολύ στον Έλληνα ποδοσφαιριστή, όπως τονίζει κάθε τόσο, άλλωστε. Όμως δεν έχουν καταφέρει όλοι τους να παρουσιάσουν το καλύτερο δυνατό πρόσωπο.

Από τους Έλληνες πιτσιρικάδες του ΘΡύλου ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει από το ξεκίνημα της προετοιμασίας είναι ο Μανόλης Σαλιάκας. Ένα παιδί που από την Κ19 του Εργοτέλη, πραγματοποίησε το μεγάλο βήμα για τον Ολυμπιακό. Ο γεννημένος στις 12.09.96 δεξιοπόδαρος μεσοεπιθετικός χρησιμοποιείται περισσότερο στις πτέρυγες από τον Μίτσελ, αλλά μπορεί να παίξει και στον άξονα ενώ πήρε χρόνο συμμετοχής με την Κράσνονταρ.

Δεν είναι μόνο πως έχει μία σταθερά ανοδική πορεία μέσα από τις προπονήσεις. Είναι και πως έχει και εξαιρετικό πόδι για σέντρες και στημένα.

Ο Ισπανός τεχνικός τον βάζει αρκετές φορές να χτυπάει στημένα (κυρίως κόρνερ) με τον νεαρό Σαλιάκα να το κάνει με μεγάλη επιτυχία. Αναμφίβολα ο πρώην παίκτης του Εργοτέλη που πήρε πέρυσι χρόνο συμμετοχής με την πρώτη ομάδα έχει καλά στοιχεία και μπορεί να απασχολήσει σοβαρά τον Μίτσελ στο άμεσο μέλλον.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ