2014-07-15 20:53:30
Φωτογραφία για ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΔΕΛΑΚΑΣ ΓΙΑ... ΕΘΝΙΚΗ
Η Εθνική των ανδρών άνοιξε… λογαριασμό στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο της Βουδαπέστης, με τους διεθνείς μας να θέτουν ως πρωταρχικό στόχο την παρουσία της ομάδας στην εξάδα.

Μετά την ήττα από το Μαυροβούνιο στην πρεμιέρα το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πανηγύρισε την πρώτη του νίκη (16-5) απέναντι στη Γεωργία κάνοντας το πρώτο βήμα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γιάννης Φουντούλης, ο οποίος πέτυχε 6 γκολ, ενώ σχολιάζοντας το ματς λίγη ώρα αργότερα στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ σημείωσε: «Το σημαντικό για εμάς είναι ότι επανήλθαμε στις νίκες μετά από την ήττα της πρεμιέρας απέναντι στο Μαυροβούνιο και ότι η ομάδα έδειξε το καλό της πρόσωπο. Μας πλήγωσε η ήττα, γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας μας δουλεύαμε έχοντας στο μυαλό μας το πώς θα κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι. Πλέον στόχος μας είναι η είσοδος στην εξάδα και νομίζω πως παιχνίδι με το παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα βρίσκουμε το ρυθμό μας».


Αναφορικά με το παιχνίδι της Πέμπτης (17/7) απέναντι στη Ρωσία, ο διεθνής περιφερειακός του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Διαθέτουμε καλύτερο σύνολο από τη Ρωσία, δε πρέπει όμως να χάσουμε τη συγκέντρωση μας. Οι Ρώσοι εμφανίζονται ανανεωμένοι ως ομάδα σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια και θέλουν να εμφανιστούν όσο καλύτεροι γίνεται. Εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Δελακάς: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια»

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Δελακάς δήλωσε: «Ήταν ένα παιχνίδι που κύλησε αρκετά ομαλά για εμάς, καθώς φάνηκε η διαφορά δυναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες. Από κει και πέρα δε στεκόμαστε σε αυτή τη νίκη, κοιτάμε να συνεχίσουμε με βάση την καλή εμφάνιση την οποία και πραγματοποιήσαμε».

Σε ό,τι αφορά στο ματς με τη Ρωσία; «Η Ρωσία είναι παλιά παραδοσιακή δύναμη. Αυτή τη στιγμή βέβαια υπάρχει μια κάμψη αλλά δε παύει να είναι επικίνδυνη ομάδα. Εμείς πρέπει να διεκδικήσουμε πάση θυσία τη νίκη, σε αυτό όπως και στα επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να έχουμε συγκέντρωση και να δίνουμε πάντα τον καλύτερο μας εαυτό», κατέληξε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ