2014-07-15 23:00:52
Φωτογραφία για ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ : ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
Η Εθνική πόλο Γυναικών την Τετάρτη (16/7) στις 14:00 ρίχνεται στη μάχη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το τουρνουά θα γίνει στην Βουδαπέστη και η πρώτη αντίπαλος της «γαλανόλευκης» θα είναι η Μεγάλη Βρετανία.

Η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Χρυσή Διαμαντοπούλου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για τους στόχους της Εθνικής Γυναικών στην διοργάνωση. Η ερυθρόλευκη αθλήτρια προέρχεται από μια εξαιρετική χρονιά η οποία απογειώθηκε στα πλέι-οφ με το ρύλο. Η 19χρονη πολίστρια δήλωσε ότι το πρώτο παιχνίδι θα είναι καθοριστικό και η νίκη είναι επιβεβλημένη, ενώ δύσκολη θα είναι και η συνέχεια καθώς θα βρεθούν αντιμέτωπες με τη διοργανώτρια χώρα, την Ουγγαρία. Στόχος όμως είναι το βάθρο για αυτή την Εθνική.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

«Το πρώτο παιχνίδι ενάντια στη Μ. Βρετανία είναι καθοριστικό για την συνέχεια μας στη διοργάνωση και γι' αυτό πρέπει να το κερδίσουμε. Στη συνέχεια θα βρούμε μπροστά μας και τις Ουγγαρέζες και κάπου εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν. Η έδρα φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο όμως όλα θα κριθούν μέσα στη πισίνα. Στόχος αυτής της ομάδας είναι το βάθρο. Όλα αυτά τα χρόνια δίνει το παρών σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και το επίπεδο μας πλέον κυμαίνεται σε υψηλά στάνταρ. Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Η κάθε αναμέτρηση είναι κρίσιμη όμως είμαστε αποφασισμένες να μην παρατήσουμε κανένα αγώνα»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ