2014-07-16 15:59:45
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΒΑΣΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΘ
Ενημέρωση των μελών του Σ.Ε.Μ.Θ. για την κατάθεση τροπολογίας του βουλευτή Βασίλη Οικονόμου

Συνάδελφοι η τροπολογία που κατέθεσε ο ανεξάρτητος Βουλευτής Αττικής, Βασίλης Οικονόμου για την επίλυση του ζητήματος της βαθμολογικής εξέλιξης των Ε.Μ.Θ. στο Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, «Φάροι, Στρατολογία και άλλες διατάξεις», βρίσκεται στο κοινοβούλιο προς ψήφιση με αριθ. Πρωτ. 1575/10/11-07-2014.

Η τροπολογία θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί την ίδια μέρα μαζί με το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Με νεότερο θα σας ανακοινωθεί και η ημερομηνία ψήφισης. Όπως καταλαβαίνετε προσδοκούμε στην επίλυση του προβλήματός που ταλανίζει 18.000 στελέχη Ε.Μ.Θ. καθώς και την εφαρμογή αρχών ισότητας, ηθικής και δικαίου (κατά κοινή ομολογία όλων των πολιτικών επιτροπών που έχουμε συναντήσει ). Ευελπιστούμε όλοι οι Ε.Μ.Θ. στην υπέρβαση παλιών κατεστημένων και στη θετική ψήφο, ότι η τροπολογία της βαθμολογικής εξέλιξης των Ε.Μ.Θ. θα ψηφιστεί ομόφωνα και διακομματικά.

ΠΗΓΗ: http://www.syndesmosemth.com/blog/84-enimerosi-ton-melon-tou-s-e-m-th-gia-tin-katathesi-tropologias-tou-voulefti-vasili-oikonomou
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ