2014-07-16 19:34:09
Φωτογραφία για Αpple- IBM: Οι πρώην εχθροί ενώνουν τις δυνάμεις τους
Νέα «τεράστια» συμφωνία ανακοίνωσε η Apple με την IBM, η οποία θα βοηθήσει την εταιρεία να αυξήσει σημαντικά την παρουσία των κινητών συσκευών της στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το νέο αυτό deal θα ενώσει τις δυνάμεις των δύο κολοσσών. Η IBM θα χρησιμοποιήσει την δύναμη των πωλήσεών της για να πουλά τα iPhones και τα iPads στο δίκτυο των επιχειρήσεων-πελατών της. Η IBM θα αναπτύξει επίσης τις υπηρεσίες cloud για το iOS, το λειτουργικό σύστημα για τα iPhones και iPads. Ουσιαστικά θα προσφέρει όλα τα data και analytics της στις συσκεύες της Apple, «λύνοντας» τα χέρια σε πολλές εταιρείες.

Η Apple από την πλευρά της θα παρέχει υποστήριξη στους πελάτες της IBM, μέσω του ειδικού προγράμματος AppleCare που σχεδιάστηκε για τις μεγάλες επιχειρήσεις που αγοράζουν gadgets της Apple. Περιλαμβάνει οφέλη, όπως 24ωρη υποστήριξη.

Τα iPhones και τα iPads που πωλούνται μέσω του προγράμματος, θα «ανήκουν» στην πλατφόρμα της IBM, MobileFirst, η οποία περιλαμβάνει πολλά εργαλεία παραγωγικότητας που χρειάζονται οι μεγάλες εταιρείες.

Ενώ η συνεργασία IBM-Apple μπορεί να μην εντυπωσιάζει πολλούς, ωστόσο είναι αρκετά σημαντική αν λάβει κανείς υπόψη ότι οι δύο εταιρείες ήταν θανάσιμοι εχθροί περίπου 30 χρόνια πριν στην εκκολαπτόμενη αγορά των PC. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ