2014-07-16 22:18:52
Φωτογραφία για ΕΝΤΟΣ 48 ΩΡΩΝ ΣΚΑΕΙ Η «ΒΟΜΒΑ»... ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ!
Έκανε καλό Μουντιάλ και μια δυνατή μεταγραφή ήταν εφικτή. Όμως τα λεφτά είναι πολλά και όπως λύγισαν τη... Μαρσέιγ, δεν αποκλείεται να γλυκάνουν και τον Ματιέ Βαλμπουενά, που οδεύει προς Ντιναμό Μόσχας

48 ώρες χωρίζουν την Ντιναμό Μόσχας από μια ηχηρή μεταγραφική κίνηση. Οι Ρώσοι, σύμφωνα με δημοσιεύματα, τα βρήκαν με τη διοίκηση της Μαρσέιγ για την απόκτηση του Ματιέ Βαλμπουενά και περιμένουν την απάντηση του παίκτη για να κλείσει το deal.

Οι Μασσαλοί ήταν δεδομένο πως θα έψαχναν για οικονομικές ενέσεις, μέσω πωλήσεων, αφού η διοίκηση της ομάδας έχει ανάγκη από ρευστό. Οι άνθρωποι της Ντιναμό Μόσχας φαίνεται πως τους ικανοποίησαν με την πρότασή τους και πλέον έχουν ρίξει το βάρος στον 29χρονο μεσοεπιθετικό, το όνομα του οποίου "ακούστηκε" και για τον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να διαψεύδουν πάντως το οποιοδήποτε ενδιαφέρον.

Ο Γάλλος διεθνής έχει ζητήσει κι έχει πάρει προθεσμία 48 ωρών προκειμένου να δώσει την οριστική του απάντηση. Όπως φαίνεται, το θέμα δεν είναι στο οικονομικό αλλά στο κατά πόσο θέλει ο Βαλμπουενά να μετακομίσει στο ρωσικό πρωτάθλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Paper Camera: AppStore free today
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Paper Camera: AppStore free today
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ