2014-07-17 02:03:05
Φωτογραφία για Δήλωση Απ. Κακλαμάνη για το Παλαιστινιακό
Την άμεση παρέμβαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την κατάπαυση του πυρός, την προστασία όλων των αμάχων και την απομόνωση κάθε αδιάλλακτου στοιχείου... οιασδήποτε πλευράς που υπονομεύει την ειρηνική συμβίωση Παλαιστινίων και Ισραηλινών εντός των δύο ανεξαρτήτων και ισοτίμων μεταξύ τους κρατών, ζήτησε με δήλωσή του στο ΑΠΕ ΜΠΕ ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Β’ Αθήνας-ΠΑΣΟΚ και τέως πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Φιλίας με τον Παλαιστινιακό λαό κ.Απόστολος Κακλαμάνης.

Η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Ανεξαρτήτως της πραγματικής αιτίας ή της απλής αφορμής που προκαλεί κάθε φορά τη δυσανάλογη απάντηση του Ισραήλ, με ενεργοποίηση και δράση της πανίσχυρης πολεμικής του μηχανής, η διεθνής κοινότητα δεν πρέπει να παρακολουθεί αδύναμα ή αδιάφορα την αιματοχυσία των αμάχων και τις υλικές καταστροφές στην Παλαιστίνη. Η κατοχύρωση της ειρήνης και της ασφάλειας στη Μ. Ανατολή και η αποτροπή ευρύτερης ανάφλεξης επιβάλλει την άμεση και αποφασιστική παρέμβαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για την κατάπαυση του πυρός, την προστασία όλων των αμάχων και την απομόνωση κάθε αδιάλλακτου στοιχείου οιασδήποτε πλευράς που υπονομεύει την ειρηνική συμβίωση των δύο λαών εντός των δύο ανεξαρτήτων και ισοτίμων μεταξύ τους κρατών.

Η ειρηνική συμβίωση και μόνο θα οδηγήσει στην επίλυση οποιωνδήποτε ζητημάτων εκκρεμούν επί μισό και πλέον αιώνα, μέσα και από την πρόοδο και ανάπτυξη των δύο λαών».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ