2014-07-17 10:59:11
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει την ασφαλιστική που συνεργάζεται με τη Media Markt για μη τήρηση παροχής του συμβολαίου [photos]
Πέρσι αγόρασα από το κατάστημα στην tablet αξίας 170 ευρώ. Eνώ ξεκίνησα να πληρώσω με πλησίασαν κανά δυο τρείς διαδοχικά πωλητές [οπως σίγουρα και σε πολλούς  απο εσάς] και με έψησαν τελικά να κάνω ασφάλεια για το tablet, και έτσι πλήρωνσα 40 ευρώ, και όπως αναγράφει το χαρτί που μου έδωσαν μαζί με την απόδειξη [μόνο αυτό χωρίς όρους μόνο απόδειξη και το ασφαλιστήριο] καλύπτει  ΘΡΑΥΣΗ ΑΠΟ ΠΤΩΣΗ!!!  [από όποιον ζητηθεί θα δοθεί].

ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΑ.... Το tablet έπεσε κατα λάθος και έσπασε η  οθόνη. Πήγα στο κατάστημα και μου απάντησαν σωστά έπεσε αλλά η ζημιά [αλλαγή τζάμι ΟΧΙ ΟΘΟΝΗΣ !!!] στο τζάμι είναι ασύμφορη σάς δίνουμε 89 ευρώ αποζημίωση, διότι η αλλαγή είναι πάνω απο την αξία του tablet!!

Έφυγα επικοινώνησα με την ασφάλεια, η οποία μου είπε όπως τα ΙΧ έχουν παλαιότητα έτσι και οι συσκευές και έτσι το tablet το πήρατε 170, σήμερα έχει χάσει αξία, καθότι μεταχειρισμένο το τζάμι κοστίζει 140, σάς δίνουμε 75 ευρώ [στο κατάστημα μου έδιναν περισσότερα] και αυτό είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε!!!


Η ανάρτηση γίνεται για να προστατευτούν άνθρωποι που θα αγοράσουν από το κατάστημα αντικείμενα, μην κάνετε ασφάλεια είναι κοροϊδία!!!

Kαλώ το κατάστημα ή την ασφάλεια να με διαψεύσουν!!!

Και μετά να πάω,αφού διαψευστώ, ότι δεν ισχύουν και να μου το αποκαταστήσουν!!

Η θα παραδεχθούν δημοσια ότι έτσι είναι και αυτοί είναι οι οροι ή ειδάλλως θα το διαψεύσουν και άμεσα θα πρέπει να μου το αποκαταστήσουν εμενα.

Ακου εκεί παλαιότητα όπως τα οχήματα!!!! Θα τρελαθούμε!

Από ότι διαπιστώνετε γράφει θραύση από τυχαία πτώση κι όμως δεν το αποδέχονται και θέλουν να μου δώσουν λόγω παλαιότητας!! 6 μήνες έχει που αγοράστηκε 75 ευρώ,γιατί το τζάμι αξίζει παραπάνω!!!

Και αυτή είναι η απόδειξη παραλαβής από το κατάστημα οπού αναφέρεται ακριβώς η περιγραφή σπασμένη οθόνη από πτώση,όπως ακριβώς αναφέρεται και στο ασφαλιστήριο,κι όμως η συγκεκριμένη εταιρεία αρνείται να το επισκευάσει!Οχι να το αντικαταστήσει πάρα μου δίνει 75 ευρώ λόγω παλαιότητος, γιατί η επισκευή είναι ακριβή.

Τα συμπεράσματα δικά σας!!

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο τηλέφωνο 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ