2014-07-17 21:36:05
Φωτογραφία για Νέες εικόνες με την μπαταρία του iphone 6 έχει χωρητικότητα 1.810 mAh
Νέες φωτογραφίες από μια υποτιθέμενη μπαταρία από το 4,7-ιντσών iPhone 6 (από το Nowhereelse.fr ) φαίνεται να εμφανίζουν μια χωρητικότητα 1.810 mAh για την επερχόμενη συσκευή. ..

Αν αυτή η φωτογραφία είναι αληθινή, τότε θα ήταν μια μικρή βελτίωση σε σχέση με την μπαταρία στο iPhone 5S που έρχεται στα 1.560 mAh 

Η μπαταρία αυτή και η συγκεκριμένη χωρητικότητα της συμφωνεί με παλιότερες φήμες που υπολόγιζαν την μπαταρία για  το 4,7-ιντσών iPhone 6 να είναι μεταξύ 1.800 και 1.900 mAh.

Αν η συγκεκριμένη χωρητικότητα τελικά αποδειχθεί η πραγματική για την νέα συσκευή της Apple φαινομενικά θα ιάνει αρκετά πιο χαμηλή σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Από την άλλη, το παρελθόν μας έχει δείξει πως ένα κάλο δέσιμο μεταξύ λειτουργικού και  υλικού έδινε πάντα μεγάλα ποσοστά αυτονομίας στις μπαταρίες των συσκευών της Apple και αυτό αναμένεται να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο με την κυκλοφορία του iOS 8 αυτό το φθινόπωρο.


Η Apple αναμένεται να παρουσιάσει το iPhone 6 μέσα στον Σεπτέμβριο. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει σε δύο μεγέθη των 4,7 ιντσών και 5,5 ιντσών, και είναι πιθανό να διαθέτουν ένα λεπτότερο προφίλ με καμπυλοτές γωνίες, ένα πιο γρήγορο επεξεργαστή A8, και μια βελτιωμένη κάμερα. Είναι άγνωστο προς το παρών εάν οι εκδόσεις 4.7-ιντσών και 5,5 ιντσών θα ξεκινήσουν την ίδια χρονική περίοδο, μιας και υπάρχουν ενδείξεις  πως το μεγαλύτερο iPhone 6 ίσως να γίνει διαθέσιμο μετά τον Οκτώβριο ή στις αρχές του 2015.

Via:Applemania
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ