2014-07-18 09:53:06
Φωτογραφία για Οι πριγκίπισσες της Disney μπήκαν φυλακή! [video]
Τι γίνεται όταν η Έλσα από την ταινία "Frozen" βρεθεί στη φυλακή της σειράς "Orange is the New Black" και συναντήσει κι άλλες γυναικείες φιγούρες των παραμυθιών; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί.

Για να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο του παρακάτω βίντεο θα πρέπει να φέρετε στο μυαλό σας την καθόλα επιτυχημένη ταινία κινουμένων σχεδίων “Frozen” και να ανακαλύψετε (όσοι δεν το έχετε κάνει ήδη) την αμερικάνικη σειρά “Orange is the New Black”, μία από τις πλέον δημοφιλείς της αμερικανικής τηλεόρασης.

Η καλλιτέχνης Leigh Lahav που διατηρεί το δικό της προφίλ στο YouTube, έχει το χάρισμα να φτιάχνει μοναδικά βίντεο κινουμένων σχεδίων με αφορμή επιτυχημένες ταινίες και σειρές, προκαλώντας τους ήρωες να ασχολούνται με υποθέσεις που δεν τους έχουμε συνηθίσει ή κάποιες φορές εντάσσοντάς τους σε περιβάλλοντα που δεν θα τους φανταζόμασταν ποτέ. Κάτι ανάλογο, κάνει λοιπόν και στη νέα δημιουργία της που φέρει τον τίτλο “Frozen is the new black”, στην οποία η πριγκίπισσα Έλσα από την ταινία Frozen μπαίνει φυλακή επειδή κακομεταχειρίστηκε το Βασίλειο της, και μάλιστα όχι σε μία τυχαία φυλακή, αλλά στη φυλακή του “Orange is the New Black”.


Στο “Frozen is the New Black” η θλιμμένη Έλσα θα συναντήσει τον κακοποιό Γκαστόν από την Πεντάμορφη και το Τέρας, την προσκολλημένη στον πρίγκιπα της Χιονάτη, την Άριελ, τη Μουλάν, την Ποκαχόντας, την Κρουέλα Ντε Βιλ και τη Ραπουνζέλ. Και εκεί που πίστευε ότι οι δυνάμεις της έχουν χαθεί... κάτι πρόκειται να αλλάξει.

Η καλύτερη σκηνή του ολιγόλεπτου βίντεο είναι όταν η Έλσα με αγωνία προσπαθεί να μάθει πώς είναι τα πράγματα στη φυλακή και παίρνει την απάντηση από την Άριελ ότι η φυλακή είναι όπως τα κάστρα που πάντα ονειρευόσουν... f*cking horrible. Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στην Leigh Lavan που μας εκπλήσσει διαρκώς ευχάριστα και έχει καταφέρει σε λίγες μόνο μέρες να συγκεντρώσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια κλικ.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ