2014-07-18 12:09:25
Φωτογραφία για Με μεταγραφή στις ΗΠΑ ο Ολυμπιακός!
Θέμα... ωρών μια ακόμα μεταγραφή για τον Ολυμπιακό, κάτι άλλωστε που τόνισε και ο Μίτσελ μετά το τέλος του φιλικού! Τι είπε ο Ισπανός για Κασάμι και Σιόβα.

«Είμαι ικανοποιημένος για τη δουλειά που έγινε στην Αυστρία. Η ομάδα είναι την κατάλληλη στιγμή στην καλύτερη φυσική κατάσταση. Παίξαμε πολύ καλά» τόνισε ο Μίτσελ μετά το τέλος του φιλικού και πρόσθεσε για το αν θα υπάρχει νέο πρόσωπο στην αποστολή για τις ΗΠΑ «Πιστεύω πως θα υπάρχει ένας νέος παίκτης». Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε στην κάμερα της Nova

Για το αν θέλει η πίεση να φτάνει μέχρι τα στόπερ της αντίπαλης ομάδας: «Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε καλή πίεση, δουλέψαμε καλά, είχαμε και καλή κατοχή της μπάλας και κάναμε φάσεις. Γενικά είμαι ευχαριστημένος απ' τη δουλειά της ομάδας».

Για τον Κασάμι: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα προσφέρει πολλά, με πολύ καλά στοιχεία».

Για το αν θα χρησιμοποιήσει φέτος τον Σιόβα σαν αμυντικό χαφ: «Δουλεύουμε και θα δούμε, θέλουμε να ετοιμάσουμε κάτι. Ο Σιόβας είναι πολυεργαλείο, μπορεί να παίξει σε διαφορετικές θέσεις και αμυντικός χαφ. Θέλουμε ανταγωνισμό σε όλες τις θέσεις».

Για το αν πλέον το βάρος θα δοθεί στην τακτική: «Δείξαμε περισσότερη τακτική, δουλέψαμε περισσότερο. Με καλύτερη φυσική κατάσταση θα προχωρήσουμε και θα πάμε μπροστά».

Για το πόσοι παίκτες θα κοπούν από την αποστολή στις ΗΠΑ: «Σίγουρα έχουμε συζητήσει με την ομάδα, ξέρουμε ότι θα έχουμε μια λίστα 26-27 παικτών που θα έρθουν μαζί».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ