2014-07-18 18:29:14
Φωτογραφία για Πάτρα: Επιμένουν στο Ποτέ την Κυριακή οι Εμποροϋπάλληλοι
Στην ανακοίνωση του Συλλόγου Εμπορουπαλλήλων Πάτρας, αναφέρονται τα εξής:

Οι εργαζόμενοι στο εμπόριο την Κυριακή 20/7/2014 ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ:

Διότι η Κυβέρνηση της υποτέλειας και σε πλήρη αντίθεση με τον κλάδο του εμπορίου, σε επιταγή των δανειστών και εντολή τους, προχώρησε στην απελευθέρωση σε 10 περιοχές της χώρας και υπό το πρόσχημα του τουρισμού, της λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων και τις 52 Κυριακές. ΠΙΛΟΤΙΚΑ…!!!

Είναι ξεκάθαρο ότι αυτό που καταγγέλλαμε από κοινού με τους Εμπόρους εδώ και καιρό, ότι ο στόχος τους ήταν η πλήρης κατάργησης της Κυριακής Αργίας και η καταστροφή και η εξαφάνιση του Ελληνικού Εμπορίου, αποτελούν πλέον γεγονός.

Οι στόχοι τους ξεκάθαροι:

Ανακατανομή σε βάθος χρόνου του λιγοστού (λόγω κρίσης) τζίρου από τις μικρές επιχειρήσεις στις μεγάλες πολυεθνικές αλυσίδες.

Μαζικά κλεισίματα καταστημάτων κ’ Απολύσεις εργαζομένων.


Εργαζόμενοι ωρομίσθιοι, φθηνοί και απλήρωτοι.

Κυριακάτικη μαύρη εργασία, βορά στις πολυεθνικές.

Όλα αυτά βαφτίζονται ανταγωνιστικότητα, εκσυγχρονισμός των αγορών και εξυπηρέτηση των καταναλωτών…!!!

Οι Εμποροϋπάλληλοι ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ – ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ.

Καλούμε όλους τους φορείς της πόλης μας να πάρουν θέση για το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές δηλαδή για την κατάργηση της Κυριακάτικης Αργίας.

Καλούμε την Περιφέρεια, το Δήμο, το Επιμελητήριο και όλους όσοι ενδιαφέρονται για τους ανθρώπους αυτής της πόλης και όχι για τα μεγάλα συμφέροντα να δείξουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους και να στηρίξουν την απεργία μας, την Κυριακή 20 Ιουλίου 2014.

ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20/7/2014 ΚΑΙ

ΩΡΑ 10:30 π.μ. ΜΑΙΖΩΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ