2014-07-18 21:28:01
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΚΙΘΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ...
Στο προσκήνιο φαίνεται πως παραμένει για τον Ολυμπιακό ο Μπόρχα Εκίθα. Στην Ισπανία υπάρχουν νέα δημοσιεύματα και αναφορές για το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Θρύλου για τον 26χρονο κεντρικό αμυντικό. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «navarradeportiva.com» επισημαίνει πως ο Εκίθα απασχολεί τον Ολυμπιακό και γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στο ότι τον θέλει πολύ ο Μίτσελ.

Επίσης, τονίζεται πως αν και δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, έχει συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο. Κάτι που ενδεχομένως να σημαίνει πως η Αθλέτικ Μπιλμπάο περιμένει προτάσεις για να τον παραχωρήσει. Ο Μπόρχα Εκίθα στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό, ωστόσο τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν αναμένεται να γίνει κίνηση, μιας και οι «ερυθρόλευκοι» παρουσιάζουν... πληρότητα στο κέντρο άμυνας.

Η υπόθεσή του ενδέχεται να απασχολήσει πιο «ζεστά» τον Ολυμπιακό στο ενδεχόμενο πώλησης κάποιου ποδοσφαιριστή. Αν όντως ενδιαφέρει τους ανθρώπους του πρωταθλητή Ελλάδας, δεν νομίζουμε να αποτελέσουν εμπόδιο οι απαιτήσεις της Αθλέτικ Μπιλμπάο, λόγω των πολύ καλών σχέσεων με τον Ερνέστο Βαλβέρδε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Περηφάνια και ντροπή
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Περηφάνια και ντροπή"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ