2014-07-19 00:51:18
Φωτογραφία για Έγκυος στο δεύτερο η Σακίρα;
Τα νέα θέλουν τη διάσημη κολομβιανή τραγουδίστρια να ετοιμάζεται να γίνει μανούλα ξανά Λίγες μέρες πέρασαν από την τελετή λήξης του φετινού Μουντιάλ της Βραζιλίας, όπου τραγούδησε και η Σακίρα (Shakira) και οι "κακές γλώσσες" μιλούν για δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Οι φήμες ξεκινούν αυτή τη φορά από εφημερίδες στην πατρίδα της 37χρονης Κολομβιάνας, όπου λέγεται ότι έχουν ήδη επιβεβαιωθεί, αν και όχι επίσημα.

Αφορμή για το νέο αυτό γύρο φημολογίας περί του θέματος στάθηκε η εμφάνιση της Σακιρά στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλου Ποδοσφαίρου, όπου, παρεμπιντόντως ανέβασε στη σκηνή και τον γλυκύτατο γιο της, Μίλαν.

Η αλήθεια είναι ότι η Σακίρα ερμήνευσε το τραγούδι "Lalala", όπως του έπρεπε. Με τα κουνήματά της και με τα όλα της, όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί. Όμως, το ντύσιμο το οποίο επέλεξε για εκείνη τη μέρα τα προκάλεσε τα ερωτηματικά του. Πολύ "σεμνό" για τα δεδομένα της σταρ και πολύ... ντυμμένο. Μήπως, λοιπόν, ήθελε κάτι να κρύψει;


Επίσης, η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια αμέσως πριν από τον μεγάλο τελικό, μέσα στο Μαρακανά, πάλι προκαλεί ερωτηματικά. Τι έγινε;;; Τέτοια σεμνοτυφία πια;;; Και εκεί στην κοιλίτσα; Μήπως φουσκώνει κάτι;;;

Όπως και να έχει πάντως, γεγονός είναι πως αν είναι αλήθεια οι φήμες περί εγκυμοσύνης η επιβεβαίωση από πλευράς του διάσημου -και πολύ ενεργού στα σόσιαλ μίντια- ζεύγους δεν θα αργήσει, παρά τις δηλώσεις της Σακ ότι δεν έχει χρόνο για εγκυμοσύνες.

Αναμένουμε...
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ