2014-07-19 10:26:53
Φωτογραφία για Θρήνος απο τους συγγενείς των 298 θυμάτων του μοιραίου Boeing [photos]
Σοκαρισμένη είναι η παγκόσμια κοινότητα από τον χαμό 298 ανθρώπων που βρήκαν τραγικό θάνατο το απόγευμα της Πέμπτης, όταν... το Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών στο οποίο επέβαιναν καταρρίφθηκε στο ανατολικό τμήμα της Ουκρανίας στα σύνορα με τη Ρωσία.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής, μέλη των οικογενειών των ανθρώπων που σκοτώθηκαν βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ στη Μαλαισία και χωρίς να μπορέσουν να κρύψουν τη βαθιά τους θλίψη άφησαν λουλούδια και άναψαν κεριά στη μνήμη τους.

Ανάλογες εικόνες εκτυλίχθηκαν και στο αεροδρόμιο του Σίπολ στην Ολλανδία.

Συνεχίζονται τα σενάρια

Τα σενάρια για την τραγωδία με το Boeing θέλουν το αεροσκάφος να έχει καταρριφθεί από πύραυλο εδάφους-αέρος, από περιοχή της ανατολικής Ουκρανίας, στην οποία δρουν αυτονομιστές.

Μάλιστα, όπως δήλωσε την Παρασκευή και η πρεσβευτής των ΗΠΑ στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, Σαμάνθα Πάουερ, αν αποδειχθεί ότι οι φιλορώσοι αποσχιστές είναι υπεύθυνοι για την κατάρριψη του Boeing 777, τότε οι ερευνητές δεν αποκλείουν την πιθανότητα η Ρωσία να τους ενίσχυσε για να λειτουργήσουν το αντιαεροπορικό πυραυλικό σύστημα «Buk» που θεωρείται ότι χρησιμοποιήθηκε για την κατάρριψη του αεροσκάφους.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ