2014-07-19 11:32:09
Φωτογραφία για Η αποστολή του Ολυμπιακού για το International Champions Cup!
Την αποστολή του Ολυμπιακού για το International Champions Cup 2014 ανακοίνωσε ο Μίτσελ, στην οποία συγκαταλέγονται και οι διεθνείς.

Λίγες ημέρες έμειναν πριν την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με αντίπαλο την ιταλική Μίλαν στον πλαίσιο του International Champions Cup.

Οι «ερυθρόλευκοι» αναχωρούν την Δευτέρα (21/7) με προορισμό την άλλη όχθη του Ατλαντικού με σκοπό να προετοιμαστούν όσο καλύτερα γίνεται για το παιχνίδι της 24ης Ιουλίου στο Τορόντο.

Αναλυτικά η αποστολή με του Ολυμπιακού για το ICC: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Παπάζογλους, Γκαζαριάν, Γααταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπόνγκ, Αυλωνίτης.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον δεύτερο όμιλο της διοργάνωσης τις Μίλαν (24/07 - Τόρόντο), Λίβερπουλ (27/07 - Σικάγο) και Μάντσεστερ Σίτι (02/08 - Μινεάπολις).

Κατά την παραμονή στο Σικάγο θα πραγματοποιήθει το Σάββατο 26 Ιουλίου στις 19.00 φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum με σκοπό να διαδώσει το μήνυμα της συνεργασίας του με την UNICEF για τον εμβολιασμό παιδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο!

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του σκοπού της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη UNICEF.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ Η... ΡΗΤΡΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ ΚΑΙ Η... ΡΗΤΡΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ