2014-07-19 13:12:36
Φωτογραφία για Το πρόσωπο της Jennifer Lopez χωρίς μέικ απ είναι απίστευτο!
Η Πορτορικανή στην καταγωγή και μεγαλωμένη στο Μπρονξ της Ν. Υόρκης, Jennifer Lopez που σε λίγες μέρες στις 24 Ιουλίου θα κλείσει αισίως τα 44 της χρόνια, εντυπωσιάζει και βάζει κάτω πολλές νεότερες συναδέλφους της με τις χορευτικές της ικανότητες, το καλογυμνασμένο σώμα της, το απίθανο λίκνισμα και κίνηση της (ιδιαίτερα στους γοφούς και τα οπίσθια της που είναι και το χαρακτηριστικό, αισθησιακό σημείο του σώματος της) αλλά και με την ικανότητά της να αλλάζει τους άντρες και δη γοητευτικούς, σαν τα πουκάμισα.

Αυτή τη φορά όπως γράφει το σάιτ queen.gr, χωρίς διάθεση υπερβολής, το πρόσωπό της, αν και η ίδια διανύει την πέμπτη δεκαετία της ζωής της, είναι χωρίς μακιγιάζ πράγματι εκπληκτικό.

Την αφορμή έδωσε μια ακόμη selfie φωτοφραφία, που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μαζί με τον γιο της. Η τραγουδίστρια και ηθοποιός μόλις έχει ξυπνήσει και απολαμβάνει στη βεράντα ή στον κήπο της το πρωινό της.

Χωρίς ίχνος μακιγιάζ, χωρίς φίλτρα και χωρίς ρετούς η σέξι λατίνα σταρ είναι απλά πανέμορφη, όπως γράφει το queen.gr. Λαμπερή και με αψεγάδιαστη επιδερμίδα η Lopez δείχνει να διαθέτει πρόσωπο σχεδόν μίας 20χρονης. Βεβαίως είναι πολύ πιθανό να έχει ακολουθήσει και τις κατάλληλες θεραπείες και συστάσεις ειδικών για να καταπολεμάει αποτελεσματικά το πέρασμα και την φθορά του χρόνου! Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

H φωτό είναι από το περιοδικό Us Weekly.
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΑΣΑΝΣΕΡ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ "ΑΣΑΝΣΕΡ"
ΓΑΛΑΤΑ ΓΙΑ... ΚΑΜΠΕΛ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΓΑΛΑΤΑ ΓΙΑ... ΚΑΜΠΕΛ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ