2014-07-19 17:51:34
Φωτογραφία για ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ... «ΚΑΡΦΙΑ» ΤΟΥ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ!
Σχεδόν ένα μήνα πριν ξεκινήσει το αγγλικό πρωτάθλημα ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκίνησε να ρίχνει τα... «καρφιά» του και αυτή την φορά τα… έβαλε με την Άρσεναλ.

Αρχικά όσον αφορά την μεταγραφή του Σεσκ Φάμπρεγας από την Μπαρτσελόνα στην Τσέλσι, ο Μουρίνιο είπε ότι έπεισε τον Ισπανό μέσο να ντυθεί στα «μπλε» σε 20 λεπτά και ότι δεν ήταν ανοιχτός σε μια επιστροφή στους «κανονιέρηδες», ενώ ο ίδιος ο παίκτης έχει πει την ιστορία λίγο... διαφορετικά!

Ο Φάμπρεγας είπε ότι όταν αποφάσισε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα μίλησε με τον προπονητή της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, για την προτεραιότητα που είχαν βάσει του συμβολαίου που είχε υπογραφεί με τους «μπλαουγκράνα» και ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» ήταν που του είπε όχι σε μια επιστροφή, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

«Πως τον έπεισα; Του μίλησα για 20 λεπτά. Νομίζω ότι ήθελε να έρθει. Η Άρσεναλ είχε μια επιλογή, αλλά δεν νομίζω ότι ήταν ανοιχτός σε αυτό. Ήταν κοντά σε εμάς και ήταν εύκολο για μένα», δήλωσε για τον Φάμπρεγας ο προπονητής της Τσέλσι.


Για τις φωτογραφίες που έδειχναν τον παίκτη της Άρσεναλ, Τζακ Γουίλσιρ στο Λας Βέγκας να πίνει και να καπνίζει ο Πορτογάλος έκανε το σχόλιο του λέγοντας ότι ο Άγγλος δεν αποτελεί σωστό παράδειγμα για τα παιδιά.

«Αυτά που κάνουν οι παίκτες τα παρακολουθούν τα παιδιά. Δεν είμαι ειδικός αλλά όταν ένας παίκτης κάνει ένα τσιγάρο ή τσιγάρα με τους φίλους του το καλοκαίρι, ενώ δεν προπονείται δεν επηρεάζει την απόδοση του. Αυτό που επηρεάζεται είναι το παιδί από το σπίτι του που λέει ότι ένας κορυφαίος παίκτης μπορεί να καπνίσει άρα και εγώ μπορώ να καπνίσω και δεν υπάρχει πρόβλημα», δήλωσε ο Μουρίνιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ