2014-07-19 17:57:18
Φωτογραφία για O πίνακας του Βαν Γκόγκ έχει κάνει φτερά από τα περιουσιακά στοιχεία του Συλλόγου Πάτρας
Ένα σκίτσο που φέρεται να έχει φιλοτεχνήσει ο μεγάλος  Ολλανδός ζωγράφος Βαν Γκογκ και το οποίο άγνωστο πως, βρέθηκε πριν πολλά χρόνια να αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου της Πάτρας, αποτελεί το τελευταίο διάστημα – σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες -  το μυστικό που θέλει απάντηση.

Όπως φημολογείται, ο πίνακας έχει κάνει φτερά από τα περιουσιακά στοιχεία του Συλλόγου αλλά κανείς δεν γνωρίζει που πήγε κι’ εκεί …που πήγε πως πήγε.

Να σημειωθεί πως εάν τα όσα συνοδεύουν με τη μορφή φήμης την υπόθεση προκύπτει μείζον θέμα για όσα εκ των διοικήσεων και τα μέλη αυτής επί των ημερών έβγαλε φτερά και «πέταξε» ο πίνακας καθώς η αξία του θεωρείται πως είναι πολύ μεγάλη.

Αξιοπερίεργο είναι το γεγονός, πως στο ερώτημα προς μέλη διοικήσεων για το τι ακριβώς έχει συμβεί, οι απαντήσεις σε πολλές των περιπτώσεων διίστανται, καθώς κάποια από τα πρώην μέλη αλλά και εμπλεκόμενα ακόμα και σήμερα με τα του οίκου των Εμπόρων δηλώνουν, πως γνωρίζουν την ύπαρξη του θέματος και πως υπήρχε στα περιουσιακά στοιχεία του συλλόγου αυτό το έργο του Ολλανδού ζωγράφου και κάποιοι άλλοι δηλώνουν άγνοια.

Το θέμα είναι τι απαντά και πως θα απαντήσει η σημερινή διοίκηση των εμπόρων της Πάτρας η οποία θα κληθεί από μέλη του συλλόγου να δώσει στη δημοσιότητα τον αναλυτικό κατάλογο με τα περιουσιακά – κινητά και ακίνητα – στοιχεία .
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ