2014-07-20 10:07:54
Φωτογραφία για «Ποτέ την Κυριακή» στη Πάτρα με άγρια κόντρα μεταξύ εμπόρων – Στα χαρακώματα και πάλι οι εμποροϋπάλληλοι – Συγκέντρωση στην Αγίου Νικολάου
Στη δίνη της ...Κυριακής θα βρεθούν για μια ακόμα φορά οι έμποροι της Πάτρας καθώς το προγραμματισμένο – σύμφωνα με... σχετική απόφαση – άνοιγμα των καταστημάτων για σήμερα Κυριακή οδηγεί σε μετωπική σύγκρουση μεταξύ των μελών του συλλόγου και της ισχνής μειοψηφίας η οποία θα επιχειρήσει νa ανοίξει τα καταστήματα.

Την ίδια ώρα οι εμποροϋπάλληλοι έχουν προγραμματίσει νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 10.00 το πρωί στη διασταύρωση της Μαιζώνος με τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια πορεία διαμαρτυρίας.

Να σημειωθεί πως όπως υποστηρίζει τόσο η Διοίκηση του Εμπορικού και εισαγωγικού συλλόγου όσο και οι εμποροϋπάλληλοι το άνοιγμα των καταστημάτων για επτά Κυριακές αποτελεί το Δούρειο Ίππο προκειμένου από τον Μάρτιο του 2015 να επεκταθεί σε ολόκληρη τη χώρα το μέτρο των 52 Κυριακών.

Το μέτρο εκτός από την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και στην Πάτρας θα συνοδευθεί και από πλήρη απελευθέρωση του ωραρίου έως της 12 την νύχτα.

Η πλειοψηφία των εμπόρων και οι εμποροϋπάλληλοι καλούν τους καταναλωτές να αντιδράσουν, να μην πραγματοποιήσουν καμία αγορά σήμερα, τονίζοντας πως δεν πρέπει να δοθεί ούτε 1 ευρώ, για να μην στρώσουν τον δρόμο για την πλήρη απελευθέρωση όλων των επαγγελμάτων και να μην δρομολογήσουν το μέλλον των παιδιών, για την γενιά των 180 ευρώ (& Κυριακή).
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ