2014-07-20 15:48:59
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Οι νεαροί άσοι της Κ12 του Θρύλου από το Χαλάνδρι τερμάτισαν στην πρώτη θέση του «Gothia Cup» που διεξήχθη στη Σουηδία!

Το μέλλον είναι «ερυθρόλευκο» και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα για ακόμη μία φορά. Οι νεαροί άσοι της ομάδας Κ12 του Ολυμπιακού Χαλανδρίου, Σχολής του συλλόγου μας, σήκωσαν ακόμη μία κούπα, αυτή τη φορά διεθνούς επιπέδου! Κατέκτησαν τον τίτλο στο Gothia Cup, το οποίο διεξήχθη φέτος στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας και έγραψαν έτσι ιστορία!

Στον τελικό νίκησαν 1-0 τη Νοτιοκορεάτικη Τσουνγκμού και έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που κατακτά το συγκεκριμένο τρόπαιο. Η δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό σε όλους τους τομείς, σε όλες τις ηλικίες, έχει στόχο όχι μόνο να διδάξει τα νιάτα μας να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να είναι καλοί αθλητές και σωστοί άνθρωποι, αλλά και να είναι πρωταγωνιστές! Να μπολιάζονται με το πνεύμα του νικητή και τον πρωταθλητισμό, όπως αρμόζει σε εκείνους που φορούν την ερυθρόλευκη φανέλα!

Η κατάκτηση του Gothia Cup από την Κ12 του Ολυμπιακού Χαλανδρίου είναι μία ακόμη τρανή απόδειξη ότι η δουλειά που γίνεται είναι σωστή και μελετημένη και παράλληλα δείχνει πως μπροστά υπάρχουν μόνο τα καλύτερα για τον Θρύλο!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ