2014-07-20 21:15:48
Φωτογραφία για ΤΣΕΚΑΡΕΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΙ... ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το πρωί της Δευτέρας (21/07) εκπρόσωποι του Ολυμπιακού θα επισκεφτούν τα γραφεία της ΕΟΚ προκειμένου να εξετάσουν τα ασφαλιστήρια και στη συνέχεια να αποφασίσουν την εξέλιξη.

Νομικός εκπρόσωπος του Ολυμπιακού καθώς επίσης και εντεταλμένος ασφαλιστής της ομαδας θα επισκεφτούν αύριο το πρωί (21/07) τα γραφεία της ΕΟΚ ώστε να εξετάσουν τα ασφαλιστήρια των διεθνών παικτών των ερυθρόλευκων, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr". Θα κρατήσουν τις σημειώσεις τους και ακολούθως θα αποφασιστεί από την διοίκηση του Ολυμπιακού αν οι Γιώργος Πρίντεζης, Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Σλούκας θα αγωνιστούν με την Εθνική ομάδα το φετινό καλοκαίρι ή όχι.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με τους Νέους, ωστόσο σε εκείνη την περίπτωση τα ποσά ήταν πολύ μικρότερα σε σχέση με αυτά των Ανδρών, όπως είναι φυσικό.

Να θυμίσουμε πως την Τρίτη (22/07) το πρωί ο Φώτης Κατσικάρης και οι παίκτες του αναχωρούν για το Καρπενήσι, πράγμα που σημαίνει πως η απόφαση των ερυθρόλευκων θα πρέπει να γνωστοποιηθεί μέχρι το βράδυ της Δευτέρας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ