2014-07-20 22:53:25
Φωτογραφία για ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ... 2η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
Το ζευγάρι Βουλιαγμένη – Ολυμπιακός διεκδίκησε σε μια ακόμη ηλικιακή κατηγορία τον τίτλο στο πόλο, με την ομάδα του Λαιμού να κατακτά το πρωτάθλημα στις κορασίδες, σε έναν τελικό που σημαδεύτηκε από... επεισόδια.

Η αναμέτρηση διακόπηκε για περισσότερη από μισή ώρα, όταν προκλήθηκε γενική σύρραξη στην εξέδρα μεταξύ των θεατών. Τελικά, με την παρέμβαση των ανδρών της αστυνομίας τα επεισόδια έληξαν και αγώνας τελείωσε κανονικά, χωρίς άλλα παρατράγουδα με τη Βουλιαγμένη να επικρατεί με 14-6.

Επεισοδιακός ο τελικός και ασυνήθιστο να βλέπεις τέτοιες εικόνες σε μια αναμέτρηση που οι αθλήτριες δεν ξεπερνούν τα 15 χρόνια ζωής, με τους ερυθρόλευκους να διαμαρτύρονται έντονα στους διαιτητές για τις αποφάσεις τους, χάνοντας από το πρώτο οκτάλεπτο τον πρώτο προπονητή, Στέργιο Τοροσιάδη, ενώ στην 3η περίοδο αποβλήθηκε και ο δεύτερος τεχνικός, Γιάννης Μπενόπουλος, αφήνοντας την ομάδα χωρίς ...καθοδηγητή.


Την τρίτη θέση κατέκτησε η Χίος, που επικράτησε με 13-11 στον μικρό τελικό του Ιωνικού.

Τα οκτάλεπτα: 5-0, 4-1, 3-2, 2-3

Βουλιαγμένη (Κική Λιόση): Σταυρίδη, Βαρελίδη 2, Μαυρωτά Αμ. 2, Μαυρωτά Ιφ. 3, Πρωτόπαππα 4, Μαστρόκαλου, Ντάσιου, Ζοφώλη 1, Κοκκινάκη, Ιωαννίδη, Σελετοπούλου 2, Αντωνιάδη, Κρασάκη, Νικολοπούλου, Κουλουμπή.

Ολυμπιακός (Κώστας Μπενόπουλος): Χουχούλη, Φουντωτού Ελένη 1, Εξαρχάκου, Φερμάνη 1, Βόγκα, Πρέκα, Σαφέτη, Μάρκου, Φουντωτού Ελ., Πέττα, Λιαπάκη 2, Μπιτσαξή, Ψαρρού, Πουλοπούλου Μ., Δόριζα, Πουλοπούλου Δ. 2.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ