2014-07-21 09:47:18
Φωτογραφία για Με σωματοφύλακα κυκλοφορεί ο Ζούνιγκα μετά τη γονατιά στον Νεϊμάρ
Ένα μαρκάρισμά του άλλαξε τα πάντα στην πορεία της Βραζιλίας στο Μουντιάλ. Ο Ζούνιγκα παραλίγο να αφήσει ανάπηρο τον Νεϊμάρ ο οποίος... αποχώρησε με καροτσάκι από το γήπεδο μετά το παιχνίδι της Σελεσάο με την Κολομβία.

Όλα αυτά στο ποδόσφαιρο της λατινικής αμερικής δεν θα μπορούσαν να περάσουν χωρίς συνέπειες. Ήδη από την επόμενη μέρα ο Χουάν Ζούνιγκα δέχεται απειλές για τη ζωή του αλλά και τη ζωή των υπόλοιπων μελών της οικογένειάς του.

«Πρέπει να έχουμε μαζί μας έναν σωματοφύλακα μετά τα όσα έγιναν. Τόσο ο γιος μου, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς μας. Δεχόμαστε απειλές και ύβρεις κάθε είδους. Μέσω τηλεφώνου, μέσω διαδικτύου, από παντού! Ωστόσο, θεωρώ ότι το θέμα θα τελειώσει σύντομα, καθώς ο γιος μου δεν είχε καμιά υπαιτιότητα για τον τραυματισμό του Νεϊμάρ. Ο Χουάν είναι κατά της βίας κι όποιος του αντιτίθεται λόγω αυτού του συμβάντος δεν έχει καμία ιδέα από ποδόσφαιρο. Ο γιος μου έχει ζητήσει ήδη συγγνώμη δημόσια. Είναι πολύ στεναχωρημένος από τα μηνύματα που έλαβε κι ανησυχεί για την συμπεριφορά κάποιων. Οι τραυματισμοί είναι δυστυχώς μέρος του ποδοσφαίρου. Ελπίζω να αναρρώσει γρήγορα ο Νεϊμάρ γιατί έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ