2014-07-21 10:34:49
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ!
Επίδειξη... δύναμης, προσθέτοντας παράλληλα ένα σπουδαίο ταλέντο του ελληνικού ποδοσφαίρου στη «μηχανή» του, έκανε χθες ο Ολυμπιακός!

Ο Κώστας Φορτούνης είναι από χθες ουσιαστικά παίκτης του Θρύλου και το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση των ερυθρόλευκων, που θα έρθει σήμερα, με τον 21χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή να ταξιδεύει -όπως όλα δείχνουν- μαζί με την αποστολή του Ολυμπιακού για την Αμερική!

Ο Θρύλος έκανε το μεγάλο «κόλπο» με τον Φορτούνη... «αρπάζοντάς» τον μέσα από τα χέρια του ΠΑΟΚ αλλά και του Παναθηναϊκού και εφόσον η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε προλάβει να... αποσυρθεί από τη διεκδίκησή του για να σώσει τα προσχήματα!

Σπουδαίο ρόλο στη μεταγραφή έπαιξε ο ίδιος ο Φορτούνης, ο οποίος επέλεξε να επιστρέψει στο Ρέντη και να παίξει στους πρωταθλητές Ελλάδας, απορρίπτοντας τις άλλες δύο ελληνικές προτάσεις που είχε και συμφωνώντας στην επικοινωνία που είχε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού μέσα σε μόλις λίγα λεπτά!


Να θυμίσουμε ότι ο Φορτούνης είχε βρεθεί μια ανάσα από τον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάιο, με τη μεταγραφή να ...«κολλάει» λόγω της αναβλητικότητας της πλευράς του παίκτη, αλλά και του μάνατζέρ του που στην πορεία τον ...«έσπρωχνε» στον ΠΑΟΚ.

Είναι χαρακτηριστικό πως εδώ και μέρες ο ΠΑΟΚ ήταν σε διαπραγματεύσεις με τον Φορτούνη, όμως τελικά... αποσύρθηκε, με τον Παναθηναϊκό να επιδιώκει αμέσως να μπει στο παιχνίδι για να κλείσει τον παίκτη. Μάλιστα από την πλευρά των μάνατζερ του Φορτούνη υπήρχε ουσιαστικά σιγουριά για τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο, μην υπολογίζοντας όμως στον ίδιο τον παίκτη αλλά και στους ερυθρόλευκους.

Η «σφήνα» του Ολυμπιακού ήταν καθοριστική, με την... «κλοπή» από τους «πράσινους» να ολοκληρώνεται και τον Φορτούνη να επιλέγει τους πρωταθλητές! Η διοίκηση πήρε επάνω της το θέμα, ο Μίτσελ έδωσε το ok συμφωνώντας για την απόκτηση του Ελληνα ποδοσφαιριστή και έτσι ο Φορτούνης έκλεισε στον Ολυμπιακό.

Με την προσθήκη του 21χρονου άσου ο Ολυμπιακός έχει μια ακόμη λύση για τα άκρα, αλλά και μεσοεπιθετικά. Ο Φορτούνης άλλωστε μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο δεξί άκρο, όπως συνήθως έπαιζε στην Καϊζερσλάουτερν, όσο και στο αριστερό που έχει αγωνιστεί με την Εθνική ομάδα, αλλά και στη μεσαία γραμμή σε ρόλο μεσοεπιθετικού. Παράλληλα, ενισχύει και άλλο την ισχυρότατη πλέον ελληνική παρουσία στον Ολυμπιακό, σε ένα διάστημα βεβαίως που είναι γνωστό πως και για τους τέσσερις διεθνείς της ομάδας -Μανωλά, Μανιάτη, Σάμαρη, Χολέμπας- υπάρχουν πολύ σοβαρές προτάσεις.

Ο Φορτούνης είναι από χθες στην Αθήνα για τα διαδικαστικά και λογικά θα προλάβει, αφού ανακοινωθεί, να «πετάξει» μαζί με την υπόλοιπη αποστολή του Θρύλου για την Αμερική.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ