2014-07-21 18:00:55
Φωτογραφία για Πέταξε για την Αμερική ενόψει του μεγάλου τουρνουά ο Ολυμπιακός
Στο δρόμο για τις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται ο Ολυμπιακός,καθώς αναχώρησε νωρίτερα προκειμένου να... συμμετάσχει στο τουρνουά προετοιμασίας, με μεγάλους Ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδος αναμένεται να φτάσουν στις ΗΠΑ το απόγευμα, όπου προετοιμάζεται αποθεωτική υποδοχή, από τους Έλληνες της ομογένειας.

Οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν μεταξύ άλλων τις Μίλαν, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι σε πολύ δυνατές αναμετρήσεις, ενόψει των εντός και εκτός συνόρων υποχρεώσεων τους ενόψει της νέας σεζόν.

Οι παίκτες που πήρε μαζί του ο Μίτσελ είναι οι εξής: Ρομπέρτο, Μέγιερι, Χουτεσιώτης, Μανιάτης, Σαβιόλα, Εντιγκά, Ντομίνγκεζ, Κασάμι, Κολοβός, Σάμαρης, Ελαμπντελαουί, Μπουχαλάκης, Φουστέρ, Χολέβας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Αμπιντάλ, Σιόβας, Μανωλάς, Μασουάκου, Σαλίνο, Διαμαντάκος, Σάκης Παπάζογλου, Γκαζαριάν, Γιαταμπαρέ, Ντοσεβί, Μπονγκ και Αυλωνίτης.

Εκτός έμειναν οι Βλαχοδήμος, Κάταϊ, Σάλιακας, Βούρος, Βέργος, Στρέντζος, Λυκογιάννης, Βατουσιάδης (που βρέθηκαν στο Ζέεφελντ, αλλά δεν θα ταξιδέψουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού). Εκτός είναι, επίσης, οι Σέποβιτς, Πελέ, Τάσος Παπάζογλου, Ντιελνά, Λεάντρο που δεν είχαν ακολουθήσει την προετοιμασία επί αυστριακούς εδάφους.


Οι πρωταθλητές Ελλάδας συμμετέχουν στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης, όπου θα αντιμετωπίσουν Μίλαν (24/07 – Τόρόντο), Λίβερπουλ (27/07 – Σικάγο) και Μάντσεστερ Σίτι (02/08 – Μινεάπολις).

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά την παραμονή της ομάδας μας στο Σικάγο θα πραγματοποιήθει το Σάββατο 26 Ιουλίου στις 19.00φιλανθρωπική εκδήλωση στο National Hellenic Museum με σκοπό να διαδώσει το μήνυμα της συνεργασίας του με την UNICEF για τον εμβολιασμό παιδιών στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την ενίσχυση του σκοπού της συνεργασίας του Ολυμπιακού με τη UNICEF
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ