2014-07-21 18:11:00
Φωτογραφία για «ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΚΙΤΣ Ο ΒΟΣΕΝ»
Το όνομα του Γέλε Βόσεν "ακούγεται" πολύ τις τελευταίες ώρες, καθώς υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες να αποκτηθεί και αυτός από τον Ολυμπιακό.

Ο Βόσεν χαρακτηρίζεται από πολλούς ο Φινμπόγκασον του Βελγίου και μάλλον δεν είναι τυχαίο ότι ο Ολυμπιακός τον εξετάζει για δεύτερη φορά.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα "voetbalkrant.com", οι ερυθρόλευκοι είχαν ενδιαφερθεί τόσο το περασμένο καλοκαίρι όσο και το χειμώνα, ενώ το θετικό είναι πως έχει απορριφθεί η πρόταση της Μίντλεσμπρο. Οι Άγγλοι προσέφεραν τέσσερα εκατ. ευρώ, η Γκενκ είπε... «όχι» και πλέον ο δρόμος για τον Ολυμπιακό είναι ανοικτός, καθώς οι Βέλγοι δεν θα ζητήσουν, λογικά, τα οκτώ εκατ. που ήθελαν κάποτε.

«Ο επιθετικός είδε μια πρόταση από τη Μίντλεσμπρο, της τάξεως των τεσσάρων εκατ. ευρώ να απορρίπτεται. Υπάρχει, όμως, ξανά το ενδιαφέρον των Ελλήνων. Το περασμένο καλοκαίρι και τον χειμώνα ο Ολυμπιακός ήθελε τον παίκτη. Η Γκενκ είχε ζητήσει οκτώ εκατ. ευρώ. Η τιμή αυτή έχει πέσει και πιθανότατα η νέα να είναι κάτι παραπάνω από τέσσερα. Στον Ολυμπιακό θα είναι στην επίθεση μαζί με τον Μπόγιαν Κρκιτς, καθώς οι Έλληνες έφτασαν ήδη σε συμφωνία με την Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Ισπανού», γράφει το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ