2014-07-22 01:08:04
Φωτογραφία για Απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Βολισσό, μετά τη σύλληψη για τα ναρκωτικά
Θύμα νεαρός Αλβανός που κτυπήθηκε στο κεφάλι, σήμερα το πρωί και μεταφέρθηκε στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου Μετά τη σύλληψη για τα ναρκωτικά, την περασμένη Τετάρτη, ήρθε και ένα μαφιόζικο κτύπημα παραμονή του εορτασμού της Αγίας Μαρκέλλας, σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουλίου, προκείμενου ν’ αφυπνίσει τους ανθρώπους του κατ’ άλλα ήσυχου κεφαλοχωρίου της Βολισσού.

Γράφει ο Οδυσσέας Κοκκινάκης

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες μας, η αρχή έγινε το Σάββατο 13 Ιουλίου, όταν σε μπαρ-καφέ που βρίσκεται στο λιμανάκι των Λιμνιών, κάποιοι νεαροί θαμώνες πιάστηκαν στα χέρια τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η συνέχεια απ’ αυτό το γεγονός, ήταν...

ο 35χρονος ιδιοκτήτης του μαγαζιού, να συλληφθεί το απόγευμα της Τετάρτης, 16 Ιουλίου, από την ασφάλεια της Χίου, αφού μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, βρέθηκε σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, μια σακούλα με ινδική κάνναβη (χασίσι).


Η απόπειρα ανθρωποκτονίας

Το αποκορύφωμα όμως, σημειώθηκε σήμερα μετά τις 10 το πρωί. Νεαρός που φαίνεται να γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις, γύρω από τα όσα συμβαίνουν στο βορειοδυτικό τμήμα του νησιού και συγκεκριμένα στη Βολισσό, δέχθηκε μαφιόζικο δολοφονικό κτύπημα σε απομονωμένη περιοχή.

Αναλυτικά, ο αλβανικής καταγωγής 16χρονος νεαρός που μεταφέρθηκε στο Σκυλίτσειο Νοσοκομείο με σοβαρότατα κτυπήματα στο κεφάλι και ενώ τις προηγούμενες μέρες είχε δεχθεί απειλές (συνέχεια από το γεγονός του προηγούμενου Σαββάτου), περπατούσε προκειμένου να πάει από εσωτερικό αγροτικό δρόμο (στην περιοχή του Ροδώνα), από το χωριό σε παραλιακή καντίνα να εργαστεί.

Ο νεαρός βρέθηκε τυχαία από χωριανό, ο οποίος περνούσε από το μέρος. Ήταν μπρούμυτα τοποθετημένος, με χαμένες τις αισθήσεις του, βαριά κτυπημένος στο κεφάλι.

Ο άνθρωπος που τον βρήκε αφού τον ρώτησε πως βρέθηκε εκεί, ειδοποίησε το γιατρό του χωριού, ο οποίος έφτασε άμεσα στο σημείο. Μετά από την εξέταση που του έκανε ο τελευταίος, λόγω της σοβαρότητας των κτυπημάτων που είχε δεχθεί στο κεφάλι, ζήτησε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο της Χίου. Ο νεαρός παραπονέθηκε ότι πονούσε και δε θυμόταν πως βρέθηκε στο εντελώς απόμερο σημείο, πεταμένος μέσα σε χόρτα.

Όπως ανέφερε το θύμα της επίθεσης, ξαφνικά είδε δύο σκιές και από 'κει και πέρα δε θυμόταν τίποτα.

Το σίγουρο είναι πάντως, ότι οι δράστες της μαφιόζικης και εγκληματικής αυτής ενέργειας, αφού κατάφεραν τα αλλεπάλληλα κτυπήματα στο νεαρό Αλβανό, τον μετέφεραν και τον πέταξαν στο σημείο που βρέθηκε και σύμφωνα με εκτιμήσεις του άνθρωπου που τον βρήκε πρέπει να ήταν εκεί αναίσθητος πλέον της μιας ώρας.

Ο νεαρός Αλβανός σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο τσακωμό που έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο στο μπαράκι των Λιμνιών είχε πάρει το μέρος του ιδιοκτήτη του μαγαζιού.

Η συνέχεια πρέπει να δοθεί από την ασφάλεια της Χίου, η οποία έχει την υποχρέωση να διαλευκάνει την υπόθεση, που αν μη τι άλλο πρόκειται για μια απόπειρα ανθρωποκτονίας, σ’ ένα μέρος που επί το πλείστον αυτές τις μέρες καταφτάνουν για παραθερισμό δεκάδες οικογένειες με μικρά παιδιά Ο 16χρονός νεαρός Αλβανός, το απόγευμα της Δευτέρας, επέστρεψε στο σπίτι του, στη Βολισσό.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ