2014-07-22 09:46:13
Φωτογραφία για Continental: επίσημος χορηγός «ασφαλών μετακινήσεων» για τους ποδοσφαιριστές του Παγκοσμίου Κυπέλου FIFA World Cup™ 2014
Ως επίσημος χορηγός του FIFA World Cup™ 2014 στη Βραζιλία, η Continental εξόπλισε τα 32 λεωφορεία των ομάδων του Παγκοσμίου Κυπέλου με τα κορυφαία ελαστικά της, εξασφαλίζοντας τις μέγιστες συνθήκες οδικής ασφάλειας για τις μετακινήσεις των καλύτερων και πιο ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών του κόσμου!

Μέσι, Νόϊερ, Νεϊμάρ, Ρόμπεν και Σαμαράς μετακινήθηκαν οδικά στα γήπεδα για να βάλουν γκολ με το νέο ελαστικό ContiGol Urbano, το οποίο σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τα λεωφορεία των εθνικών ομάδων του Παγκοσμίου Κυπέλου και τις ειδικές απαιτήσεις της πυκνής αστικής κυκλοφορίας στις Βραζιλιάνικες μεγαλουπόλεις.

Επιταχύνσεις και φρεναρίσματα, καθώς και συνεχής προσαρμογή της ταχύτητας των λεωφορείων αποτέλεσαν τη βασική πρόκληση για τη νέα σύνθεση της γόμας του ContiGol Urbano, η οποία παρουσίασε 30% βελτίωση στα ωφέλιμα χιλιόμετρα από τον προκάτοχό του. Επιπλέον, με την τεχνολογία μοριακής δομής AirKeep®, το ContiGol Urbano διατηρούσε την πίεση αέρα στο ιδανικό επίπεδο, έως και 50% περισσότερο χρόνο, συγκριτικά με άλλες αντίστοιχες τεχνολογίες. Όλα τα λεωφορεία των ομάδων φορούσαν τα ContiGol Urbano 295/80 R22.5, εξασφαλίζοντας σε ομάδες και προσκεκλημένους άφιξη στα γήπεδα με ασφάλεια και απόλυτη άνεση. 


Το όνομά του δεν ήταν το μόνο στοιχείο που αποδείκνυε ότι το ContiGol Urbano ήταν ο «πρωταθλητής» των ελαστικών του Παγκοσμίου Κυπέλου: stylish μπάλες ποδοσφαίρου, το logo του FIFA World Cup και το logo της Continental σε έντονο χρώμα τυπωμένα στα πλαϊνά των ελαστικών έδωσαν το δικό τους έντονο «ρυθμό» στο προφίλ των εντυπωσιακών λεωφορείων.

Ο Alexander Bahlmann, διευθυντής επικοινωνίας του τμήματος ελαστικών επιβατηγών οχημάτων και ελαφρών φορτηγών της Continental δήλωσε: «Ως επίσημοι χορηγοί του 2014 FIFA World Cup™ Brazil αισθανθήκαμε τη μεγάλη ευθύνη για την ασφάλεια στις οδικές μετακινήσεις των καλύτερων ποδοσφαιριστών του κόσμου και των προσκεκλημένων των διοργανωτών. Είμαστε σίγουροι πως καταφέραμε να ανταποκριθούμε πλήρως στην πρόκληση αυτή, μιας και τα ελαστικά μας λειτούργησαν με μεγάλη επιτυχία ως ο κρίκος οδικής ασφάλειας, ανάμεσα στα λεωφορεία και το δρόμο!»

Το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης ελαστικών λεωφορείων στο Αννόβερο προμηθεύει την Continental με εξειδικευμένες λύσεις για οχήματα σε όλον τον κόσμο. Στο παρελθόν η Continental παρείχε ελαστικά στα λεωφορεία του FIFA World Cup™ 2006, στη Γερμανία και στο FIFA World Cup™ 2010, στη Νότιο Αφρική.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΗ Ν. ΥΟΡΚΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ! (ΡΗΟΤΟ)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΗ Ν. ΥΟΡΚΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ! (ΡΗΟΤΟ)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ