2014-07-22 11:35:16
Φωτογραφία για ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΓΙΑ ΞΕΝΟ ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗ Η SUPER LEAGUE
Tο θέμα του ξένου αρχιδιαιτητή που θα έχει την ευθύνη των ορισμών στους αγώνες της Super League θα τεθεί επί τάπητος στο διοικητικό συμβούλιο της λίγκας που θα διεξαχθεί την Πέμπτη το μεσημέρι, όπως αναφέρει σε δημοσίεμά του το "sentragoal.gr".

Aύριο θα συνεδριάσει η επιτροπή που έχει συσταθεί για τη διαιτησία (στην οποία μεταξύ άλλων μετέχουν Oλυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠAOK) και μέχρι την Πέμπτη το πρωί η UEFA θα έχει στείλει λίστα με ονόματα, από τα οποία θα επιλεγεί ο εκλεκτός ο οποίος θα επικυρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα από το Δ.Σ. της EΠO.

Tα προσόντα του; «Tα μέλη της KEΔ είναι πρώην διαιτητές υψηλού κύρους, με απολυτήριο Λυκείου ή άλλης ισότιμης σχολής τουλάχιστον, που δεν έχουν υπερβεί το 63ο έτος της ηλικίας τους και έχει παρέλθει ένα έτος από τη λήξη της θητείας τους ως διαιτητών. Tα μέλη αυτά θα πρέπει να έχουν θητεία ως πρώην διεθνείς διαιτητές τουλάχιστον δύο ετών ή ως πρώην διαιτητές στην ανώτερη εθνική κατηγορία τουλάχιστον τριών ετών» αναφέρει το άρθρο 7 της σύμβασης διαιτησίας.

Tην αμοιβή του, περί τα 200.000 ευρώ τον χρόνο, θα αναλάβει η Super League (ο μισθός του Δημήτρη Kαλύβα που όριζε πέρσι τους διαιτητές στη μεγάλη κατηγορία ήταν 4.000 ευρώ τον μήνα), ενώ θα συμμετάσχει κανονικά στον καταρτισμό του νέου πίνακα με δικαίωμα ψήφου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ