2014-07-22 16:07:26
Φωτογραφία για ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Ρώσοι και Ουκρανοί πιάστηκαν στα χέρια στη Τουρκία...Αποτέλεσμα,ένας νεκρός... [photos]
«Πόλεμος» ξέσπασε σε ξενοδοχείο της Τουρκίας... στην περιοχή της Αττάλειας μεταξύ Ρώσων και Ουκρανών τουριστών, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ένας άνθρωπος. Mετά το βραδινό γεύμα,εθνικιστές του Κιέβου άρχισαν να τραγουδούν ρυθμικά «τα μαχαίρια μας για τους μοσκοβίτες!» και να κραυγάζουν ρατσιστικά συνθήματα μίσους όπως «στην κρεμάλα όλοι οι Ρώσοι».

Οι Ρώσοι, όπως ήταν αναμενόμενο, αντέδρασαν και η σύρραξη γενικεύτηκε. Προοδευτικά πήραν θέση και έλαβαν μέρος στην συμπλοκή που επακολούθησε όλοι σχεδόν οι τουρίστες του ξενοδοχείου. Καρέκλες εκσφενδονίζονταν με δύναμη και στην πισίνα πνίγηκε ένας άνθρωπος. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας για να επιβάλλουν την τάξη.

Μάρτυρες υποστηρίζουν ότι οι Ρώσοι τουρίστες έπεσαν θύματα και της βίας Γάλλων, Γερμανών και Βρετανών που πήραν το μέρος των Ουκρανών, ενώ τουρίστες από τη Λευκορωσία και το Καζακστάνσυμπαρατάχθηκαν με τους Ρώσους!

Κάποιοι Ρώσοι αποπειράθηκαν να υψώσουν τη ρωσική σημαία σε ιστό του ξενοδοχείου αλλά αποτράπηκαν από την τουρκική αστυνομία.

Δείτε φωτογραφίες:
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ