2014-07-23 00:38:52
Φωτογραφία για ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ... ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΑ «ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ» ΤΟΥ ΝΤΟΥΡΜΑΖ;
Ο Ολυμπιακός φέρεται έτοιμος να αποσυρθεί από την υπόθεση Ντουρμάζ, καθώς οι ερυθρόλευκοι εξοργίστηκαν με τα... μπρος-πίσω του παίκτη.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν συμφωνήσει σε όλα τόσο με την Γκεντσλέρμπιρλιγκι για την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή, όσο και με τον ατζέντη του 25χρονου Σουηδού διεθνή εξτρέμ Μαρτίν Νταλίν.

Ο ατζέντης του παίκτη, είναι μάλιστα στην Ελλάδα και περίμενε τον Ντουρμάζ να έρθει στη χώρα μας για να τελειώσει η μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Στο λιμάνι περίμεναν σήμερα τον ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, όμως ο Τζίμι Ντουρμάζ, με δική του πρωτοβουλία, δεν πήρε το αεροπλάνο με προορισμό το "Ελ. Βενιζέλος", λέγοντας πως δεν συμφωνεί με την πρόταση των Πρωταθλητών Ελλάδας! Γεγονός που ξάφνιασε ακόμα και τον ίδιο του τον ατζέντη που προσπαθεί να τα... "μπαλώσει" για να μη χαλάσει η μεταγραφή. 

Όπως όλα δείχνουν ο ποδοσφαιριστής θέλει το... κάτι παραπάνω από τον Ολυμπιακό για να έρθει χωρίς τερτίπια στη χώρα μας, αλλά ο τρόπος με το οποίο το ζητάει δεν αποκλείεται να του κλείσει την πόρτα του Ολυμπιακού μια για πάντα -αν δεν έχει ήδη συμβεί- αφού αυτό ειπώθηκε προς τον ατζέντη του παίκτη, ότι η πρόταση αποσύρθηκε!

Ο ατζέντης πάντως επιμένει πως μπορεί να οδηγήσει τις δύο πλευρές σε συμφωνία με τα υπάρχοντα δεδομένα...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ