2014-07-23 11:44:13
Φωτογραφία για Το δρόμο του Ντε Βινσέντι ακολουθεί ο Παπάζογλου που πάει ΑΠΟΕΛ
Ο Τόμας Ντε Βινσέντι μπορεί να μην έπιασε στον Ολυμπιακό, όμως ήταν ο παίκτης που ξεχώρισε την... περσινή χρονιά στον ΑΠΟΕΛ. Μάλιστα και φέτος συνεχίζει στους ίδιους ρυθμούς άφου στο φιλικό της Κυπριακής ομάδας με τον Εργοτέλη (2-0), άνοιξε λογαριασμό σημειώνοντας και τα δύο γκολ των νταμπλούχων.

Έτσι, οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ θέλουν να επαναλάβουν τηδοκιμασμένη συνταγή του Αργεντίνου μέσου «ψωνίζοντας» και πάλι από τους Πειραιώτες, αυτή τη φορά τον Τάσο Παπάζογλου.

Ο 26χρονος αμυντικός, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως ακραίος μπακ, όσο και ως στόπερ, ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα και οι οριστικές εξελίξεις αναμένοντας άμεσα. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημα, μέχρι να γίνει ητελική συνεννόηση με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του.

Ωστόσο σύμφωνα με εκτιμήσεις οι «ερυθρόλευκοι» θα αποδεχτούντην πρόταση των Κυπρίων, αφού ο Παπάζογλου δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ, κάτι που φάνηκε και από τον αποκλεισμό του από την αποστολή που ταξίδεψε σε Αυστρία και ΗΠΑ.


Ο Γιώργος Δώνης είχε στη λίστα του τον παίκτη από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα της Κύπρου και οι δύο περιπτώσεις που του άρεσαν αρχικά ήταν ο Παπάζογλου και ο Φυτανίδης, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στον Ατρόμητο.

Ο Παπάζογλου πήρε μεταγραφή από τον Πανσερραϊκό στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010 και παρέμεινε για έναν χρόνο στην ομάδα των Σερρών. Την περασμένη σεζόν έκανε 12 εμφανίσειςστο πρωτάθλημα και τέσσερις στο Κύπελλο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ