2014-07-23 16:00:37
Φωτογραφία για Η Opel/Vauxhall ανακοίνωσε 550 νέες θέσεις εργασίας στα βρετανικά εργοστάσιά της
Ορμώμενη από την αύξηση των πωλήσεων και με ένα ακόμα νέο μοντέλο στον ορίζοντα, η Opel/Vauxhall αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψη 550 νέων εργαζομένων στα εργοστάσια του Ellesmere Port και του Luton.

Περίπου 300 νέες θέσεις εργασίας θα διασφαλιστούν στο εργοστάσιο του Ellesmere Port στο Cheshire. Το εργοστάσιο λειτουργεί αυτή τη στιγμή σε δύο βάρδιες, αλλά καθώς οι όγκοι πωλήσεων αυξάνονται θα χρειαστεί περισσότερο προσωπικό για να καλυφθεί η αυξημένη δυναμικότητα. Οι νέες θέσεις εργασίας θα κλιμακωθούν το πρώτο τρίμηνο του 2015.

Το 2012, Ellesmere Port κέρδισε την ανάθεση για την παραγωγή της επόμενης γενιάς του νέου Astra. Η παραγωγή ξεκινά προς το τέλος του 2015. Η σύμβαση τρέχει στην επόμενη δεκαετία με μία διασφαλισμένη επένδυση 125 εκατομμυρίων λιρών.

Σε ένα επίσης λαμπρό μέλλον προσβλέπει και το εργοστάσιο της Vauxhall στο Luton, όπου μία δεύτερη βάρδια θα προστεθεί τον Ιανουάριο του 2015, ανοίγοντας περίπου 250 νέες θέσεις εργασίας. Το εργοστάσιο του Luton κατασκευάζει το νέο Vivaro van που λανσαρίστηκε πρόσφατα και με τις νέες προσλήψεις θα αυξήσει του χρόνου τη δυναμικότητά του. Το 2011, το Luton κέρδισε την ανάθεση για την παραγωγή του νέου Vivaro, που συνεπάγεται μία επένδυση 185 εκατομμυρίων λιρών.
autocarnet.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ