2014-07-23 21:10:09
Φωτογραφία για Σήμερα θα γιόρταζε τα 20α του γενέθλια ο Tyrell που δολοφονήθηκε άγρια στα Μάλια πριν ένα χρονο
Ήταν 23 Ιουλίου 2013 όταν ο Tyrell Matthew Burton δολοφονήθηκε άγρια στα Μάλια, στη διάρκεια συμπλοκής και ενώ εκείνος έκανε τις πρώτες του διακοπές Στη μνήμη του νεαρού, η μητέρα του, οι συγγενείς και οι φίλοι του αναμένεται να συγκεντρωθούν έξω από την ελληνική πρεσβεία στο Λονδίνο. Εκεί έχουν σκοπό να τιμήσουν τη μνήμη του ζητώντας παραλληλα με επίμονο τρόπο να μάθουν τι ακριβώς συνέβη εκείνη τη μοιραία νύχτα.

Υπενθυμίζεται ότι για τη δολοφονία του Tyrell Matthew Burton κατηγορεται ένας 19χρονος Βρετανός ο οποίος πέρυσι κρίθηκε προφυλακιστέος

Ανακριτής και Εισαγγελέας συμφώνησαν για την απόφαση αυτή και έτσι ο νεαρός που είναι ο βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία του συνομήλικου του με μαχαίρι, στη διάρκεια καυγά σε μπαρ στην περιοχή των Μαλίων, θα παραμείνει στη φυλακή. Ο 19χρονος αρνηθηκε τις κατηγορίες και υποστηρίξε την αθωότητα του .

Τα βρετανικά ΜΜΕ


Πρόκειται για μια υπόθεση που έχει απασχολήσει εκτενώς τα ΜΜΕ της Μεγάλης Βρετανίας.

Χαρακτηριστικά η mirror ειχε αναφέρει ότι η αστυνομία, η οποία είχε δει το πρόσωπο του δράστη από τις κάμερες, έκανε εφόδους σε συγκεκριμένο δωμάτιο όπου φέρεται να έμενε ο 19χρονος δολοφόνος και εντόπισε τα ματωμένα ρούχα του και τα παπούτσια του. Λίγες ώρες αργότερα, ο ύποπτος συνελήφθη.

Σοκαριστική όμως ηταν και η κατάθεση ενός αυτόπτη μάρτυρα του 18χρονου Harry Nye από το Κεντ, ο οποίος είδε την μοιραία συμπλοκή και αναφέρει πως ο 19χρονος Tyrell ήταν «πνιγμένος» στο αίμα, ενώ παράλληλα κάνει λόγο για μεγάλη κωλυσιεργία του ασθενοφόρου. «Το ασθενοφόρο έκανε αιώνες να έρθει και η αστυνομία καθόταν σαν να έλεγε ''είναι απλά ακόμη ένας Βρετανός''. Δε θα μπορούσαν να νοιαστούν λιγότερο», δηλώσε τοτε ο νεαρός Αγγλος.
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ