2014-07-24 20:51:32
Φωτογραφία για ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ...
Πρόταση στον Μπάικς έλεγαν τα... ρεπορτάζ και δεν πέρασαν πολλές ώρες από τότε που εκφράσαμε τις απορίες μας (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ). Ήρθε λοιπόν και έσκασε η μεταγραφή του Ντάρντεν, παίκτη ομάδας 100% που προσωπικά δε με χάλασε, αλλά δε με ενθουσίασε κιόλας και αυτό όχι για τις ικανότητες του παίκτη, αλλά επειδή πιστεύω ότι αλλού έχει τα... προβλήματά της η ομάδα μας.

Με βάση τις όποιες πληροφορίες έχουμε, αλλά και το... ένστικτο θα σας πούμε ότι  ο Ολυμπιακός δεν τελείωσε τις μεταγραφές του. Και ίσως να μιλάμε για περισσότερες από... μία, αν βρεθεί κάτι καλό για τη γραμμή των ψηλών.

Ναι, σωστά καταλάβατε, στην περιφέρεια υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες ν'αποκτηθεί ακόμα ένας παίκτης. Και αυτός δεν θα είναι ούτε ο Μπάικς, ούτε ο Κρίστμας, ή τουλάχιστον δεν είναι στην κορυφή της λίστας κανείς από αυτούς τους δύο... Άλλος είναι ψηλά στη λίστα και θα γίνουν προσπάθειες ν'αποκτηθεί. Το αν θα προχωρήσει η υπόθεση αυτή είναι κάτι που θα φανεί στο προσεχές διάστημα. Υπάρχει χρόνος τώρα πια, αφού το ρόστερ έχει κατά μεγάλο ποσοστό ολοκληρωθεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ