2014-07-25 07:21:37
Φωτογραφία για Ο ΒΟΣΕΝ, Ο ΝΙΑΝΓΚ ΚΑΙ Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ «Χ»... ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ «ΚΛΕΙΝΕΙ» Ο ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ!
Έντονη είναι η φημολογία ότι το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα ο Ολυμπιακός θ'αποκτήσει τον επιθετικό που έχει ανάγκη η ομάδα. Αυτοί τη στιγμή, δύο ονόματα παίζουν δυνατά, ενώ ένα τρίτο παραμένει... άγνωστο! 

Βόσεν και Νιάνγκ (αρκετά δραστήριος στο φιλικό με τον Ολυμπιακό) είναι οι δύο πρώτοι και... γνωστοί ενώ υπάρχει και τρίτος επιθετικός στη λίστα, του οποίου το όνομα δεν... διαρρέει με τίποτα! 

Οι Βέλγοι δίνουν τον Βόσεν με ένα ποσό κοντά στα 4 εκ ευρώ, ενώ ο ίδιος ο παίκτης είναι απόλυτα θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Στη Μίλαν δεν έχουν πρόβλημα να δανείσουν τον Νιάνγκ με όψιον αγοράς, μόνο που ο ίδιος ο παίκτης δεν... ενθουσιάζεται με την προοπτική του Ελληνικού πρωταθλήματος. Εκτός πια και αν άλλαξε γνώμη μετά τα... τρία γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από το Θρύλο στο Τορόντο του Καναδά πριν από λίγες ώρες!

Αυτά είναι τα δεδομένα για τους δύο πρώτους Για τον άγνωστο "Χ" , αυτό που ακούστηκε είναι ότι ο Μίτσελ έχει στο μυαλό του φορ που θ'αποτελέσει έκπληξη, έχει γίνει η πρώτη επαφή και... μέχρι εκεί! Έχουμε την εντύπωση ότι το όνομα δε θα το μάθουμε... ποτέ, εκτός και αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή του συγκεκριμένου παίκτη. Ίσως να είναι και καλύτερα έτσι, προκειμένου ν'αποφευχθούν "ιστορίες" τύπου... Κρκιτς! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ