2014-07-25 09:32:03
Φωτογραφία για Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ... ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΒΟΡΙ ΓΙΑ ΟΣΒΑΛΝΤΟ!
Παρά την διάψευση του ενδιαφέροντος από την πλευρά του Ολυμπιακού, ιταλικό δημοσίευμα αναφέρει, πως οι ερυθρόλευκοι έχουν... προβάδισμα για την απόκτηση του Πάμπλο Οσβάλντο από τη Σαουθάμπτον.

Φαβορί για την απόκτηση του Πάμπλο Οσβάλντο φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, ο οποίος αναφέρει ότι το ενδιαφέρον των τελευταίων ωρών από τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι έχουν διαψεύσει πως κινούνται για τον Ιταλό, δεν αποκλείεται να οδηγήσει και σε... συμφωνία.

Πάντως, στο δημοσίευμα τονίζεται πως ο παίκτης απασχολεί και την Ίντερ και γι’αυτό τον λόγο θέλει να καθυστερήσει την υπόθεση με τους ερυθρόλευκους περιμένοντας και τους «νερατζούρι».

Ο Οσβάλντο ανήκει στη Σαουθάμπτον και στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν παραχωρήθηκε στη Γιουβέντους με την μορφή δανεισμού. Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2017 και ο αγγλικός σύλλογος αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ